|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Prva akademija za varuške

Avtor: Akademija za varuške | 9.4.2023
image

14.-16.4. in 22.-23.4.2023 organiziramo v Ljubljani prvo Akademijo za varuške, namenjeno vsem, ki se že ukvarjajo ali bi se želeli ukvarjati z varstvom otrok na domu, ne glede na spol in izobrazbo.

UČENJE IN IGRA

Tri ključne naloge, ki jih opravlja varuška

Avtor: Akademija za varuške | 24.3.2023
image

Otroci se morajo v svojem okolju počutiti varno in sprejeto. Varuška zato ni le oseba, ki »pazi« otroke, v času, ko imajo starši druge obveznosti, ampak ima njeno delo večji vpliv in odgovornost. To so 3 ključne naloge, ki jih opravlja.

BLOGERJI

BLOG: Kako naj si mama vzame čas zase?

Avtor: Tanja Želj | 23.5.2022
image

Zagotovo ste slišale že mnogo nasvetov, da kot mame ne smete pozabiti nase in da si morate vzeti čas zase. In da si je potrebno vzeti čas tudi samo za partnerja. Skratka en kup nekega časa, za katerega je čutiti kot, da ga sploh ni.

BABICE IN DEDKI

Stari starši, ki pazijo otroke, živijo dlje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.12.2021
image

Znanost dokazuje, da stari starši, ki pazijo na svoje vnučke, ko so njihovi starši v službi, živijo dlje kot tisti, ki tega ne počnejo.

image

Ko sem razmišljala, čemu sodobni dojenčki potrebujejo vse te moderne pripomočke in naprave, in kakšno odlično tržno nišo so v resnici ustvarile otroške blagovne znamke, sem ugotovila, da vsega tega ne potrebujejo otroci, temveč njihovi starši.

NAŠE FINANCE

To poletje najbolj zaželene varuške

Avtor: Helena Primic | 4.8.2017
image

Med najbolj priljubljena dela tega poletja se je uvrstilo delo varuške, ki je premagalo celo tipični sezonski deli animatorja in inštruktorja.

BABICE IN DEDKI

Vrtec ali varuška?

Avtor: Tina Južnič | 8.8.2014
image

Preden se odločite, komu boste po končanem porodniškem dopustu zaupali vašega otroka je dobro, da razmislite o njegovih potrebah, željah in seveda o vaših možnostih in zmožnostih. Predstavljamo vam prednosti in slabosti različnih oblik varstva.

image

Starši, ki imajo že nekoliko starejše otroke, se sprašujejo, ali ga lahko za nekaj časa že puščajo samega doma. Kako vedeti, da je otrok pripravljen, da je dovolj odgovoren in da starši lahko brez skrbi zapustijo dom.

VZGOJA IN RAZVOJ

Otrok sam doma

Avtor: Helena Mlakar | 6.12.2010
image

Kdaj lahko otroka pustite samega doma? Kdaj je dovolj 'velik', da zna poskrbeti zase? Ali otrok lahko pazi še na svoje mlajše bratce ali sestrice?

VZGOJA IN RAZVOJ

Iščemo primerno varuško

Avtor: Nika Dolenc | 24.1.2010
image

Vsi starši se soočamo z vprašanjem, kako bomo rešili problem varstva otroka po zaključku porodniškega dopusta. Poiskali smo odgovore na najpogostejša vprašanja o varstvu.

STRAN 1 OD 1

Astrološka napoved za starše (11. - 17. ma...
Prihajajoči teden prinaša obetajoč čas novih priložnosti in podvigov, a tudi pasti hitenja in tekmovalnosti. Energija Me...
Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...