|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NASVETI ZA OČKE

Šest mitov o očetih

Avtor: Maja Črepinšek | 24.1.2024
image

Za današnje očete je nenavadno, če ne želijo skrbeti za otroka, če niso enakovredni starš že od vsega začetka. Se je res tako veliko spremenilo? So današnji očetje res tako drugačni, kot so bili njihovi?

MAMICA PO PORODU

Ko misliš, da ne boš več prespala noči ... Boš.

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.10.2023
image

Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, edina, ki jo iščem v množici ljudi.

image

Mamice včasih tarnajo, da dojenček noče zaspati sam. Da ga uspava le dojenje. Bojijo se, da se bo dojenček razvadil. A kot pravi svetovalka za dojenje in doula Martina Judež, je dojenje tudi uspavanje.

EKO NAMIGI

Pomagajmo pticam

Avtor: DOPPS | 24.10.2011
image

"Velja osnovno pravilo, da hranimo samo s pičo, ki je pticam dostopna tudi v naravi. Z ostanki hrane ptic ne hranimo, posebej ne s takšno, ki je bila soljena in kuhana."

EKO NAMIGI

1. dan hišnih ljubljenčkov

Avtor: Animal Angels Slovenia | 11.5.2011
image

Vabimo vas, da se nam pridružite 29.5.2011, park Tivoli, pri ribniku

VZGOJA IN RAZVOJ

Otrok sam doma

Avtor: Helena Mlakar | 6.12.2010
image

Kdaj lahko otroka pustite samega doma? Kdaj je dovolj 'velik', da zna poskrbeti zase? Ali otrok lahko pazi še na svoje mlajše bratce ali sestrice?

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

MANSALT - ČLOVEK IN NARAVA

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.11.2010
image

V podjetju SOLINE Pridelava soli d.o.o. so pripravili projekt »MANSALT - Človek in narava v Sečoveljskih solinah«, ki je namenjen dolgoročnemu ohranjanju biotske raznovrstnosti na območju solin.

image

Nosečnost in rojstvo dojenčka sta med največjimi spremembami v življenju ženske. Čeprav naj bi bilo to obdobje srečno, pa je lahko tudi vzrok za nastanek depresije.

image

Svojega otroka lahko zaščitite, če poznate in razumete nevarnosti, katerim se lahko izognete.

AKTUALNO

Nosečnice optimistične glede poroda

Avtor: Ana Kotnik | 23.9.2010
image

Slovenske nosečnice so v splošnem optimistične glede poroda, so ugotovili v raziskavi, ki jo jo izvedla agencija GFK spomladi 2010 pred uvedbo Dianatala na slovenski trg.

STRAN 1 OD 2

FOTO: Pomladni družinski trenutki, ki topi...
photo
V galeriji preverite družinske fotografije, ki topijo srce, v članku pa ne spreglejte pet zlatih pravil za spomladanske ...
Besede, ki jih želi slišati vsaka mamica
Ko v družinico stopi malo dete, ki zahteva veliko količino pozornosti, se spremeni tudi partnerski odnos. Očka dela, mam...