|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

GOSPODINJSKI NASVET

Bio praznična peciva

Avtor: Petra Logar | 19.12.2023
image

V teh prazničnih dneh za dobrote ne sme biti prikrajšan nihče. Obiskali smo slaščičarko Tatjano Hribar in zbrali nekaj receptov za bio peciva, ki so primerna tudi za alergike.

image

Ko dojenček prične okušati gosto hrano, včasih starši naletijo na težave. Ali je ne mara, ali si želi le enega in istega okusa. Morda noče odpreti ust, kadar je na žlici zelenjava. Preberite si nasvete o zdravem prehranjevanju.

VSE O DOJENČKU

Opozarjamo: Umik otroške kaše

Avtor: Helena Mlakar | 27.9.2012
image

Živilo Holle Bio 3 Zrna kaša (Bio-Babybrei 3-Korn) je zaradi prisotnosti Ohratoksina A odpoklicana s trga, opozarjajo na spletni strani Zveze potrošnikov Slovenije.

DOJENJE IN PREHRANA

Splošna vprašanja o mlečnih formulah Milupa

Avtor: Rebeka Mahorič, inž.kem.teh, skrbnica programa Milupa in mag. Zdravko Plečnik, mag.farm.. | 23.3.2011
image

Ali veste, zakaj kravje mleko ni primerna prehrana za dojenčke, kdaj preidemo iz začetne mlečne formule (1) na nadaljevalno mlečno formulo (2) ter kakšne so dnevne potrebne količine materinega mleka ali mlečne formule glede na starost dojenčka?

EKO NAMIGI

POZOR(!)NI ZA OKOLJE

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.10.2010
image

Tekmovanje v ločenem zbiranju odpadkov sedmih srednjih šol na Gorenjskem, ki poteka v okviru kampanje Pozor(!)ni za okolje, je v polnem teku. S svojim delom pa je že začela Eko komisija, ki je na sodelujočih šolah izvedla prvi nenapovedan pregled.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Prihodnost je EKO

Avtor: www.osebnost.si, Nives Cvikl | 16.10.2010
image

Bio, eko sta verjetno največkrat uporabljeni besedi tega časa. In ne le to. Če bomo v skladu z njima živeli, bomo preživeli in celo nekaj pustili za svoje potomce. Torej za nas, za naše vnuke in mater zemljo.

image

Svojega otroka lahko zaščitite, če poznate in razumete nevarnosti, katerim se lahko izognete.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Ekoteden in deveti ekopraznik v Ljubljani

Avtor: Inštitut za trajnostni razvoj, www.itr.si | 22.7.2010
image

Spoznajte ali poglobite eko in zdrav življenjski slog!

EKO VIDEO VSEBINE

Video - Ringaraja in HiPP na Bio kmetiji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.6.2010
image

Ringarajevci smo se s HiPP-om odpravili na potep na Bio kmetijo Ljubica. Poglejte video, kako smo uživali!

EKO RAZGLEDNICE

Na BIO kmetiji je lepo!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.6.2010
image

Ringarajevci smo se s HiPP-om odpravili na potep na Bio kmetijo Ljubica. Preberite si in poglejte video, kako smo uživali!

STRAN 1 OD 2

Lovorjev sirup za boj proti kašlju
Po vremenu sodeč smo zakorakali v jesen - hladna jutra, deževni dnevi ... in zoprni jesenski prehladi. Pri nas se proti ...
Triki za peko brezglutenskega kruha
Za to, da kruh ni narastel dovolj, so lahko krive različne reči - testo za kruh je stalo na hladnem ali ni bilo pokrito,...