|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KUHARAJAMO

Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček se je zaključila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.2.2024
image

V januarju in februarju ste objavili fotografije svojih odličnih pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center Palčica. Preverite, kdo dobi bon agencije Sonček in kako so se otroci zabavali ob peki.

GOSPODINJSKI NASVET

Bio praznična peciva

Avtor: Petra Logar | 19.12.2023
image

V teh prazničnih dneh za dobrote ne sme biti prikrajšan nihče. Obiskali smo slaščičarko Tatjano Hribar in zbrali nekaj receptov za bio peciva, ki so primerna tudi za alergike.

KUHARAJAMO

Natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2023

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.9.2023
image

Če si tudi ti eden oz. ena izmed tistih, ki uživajo v peki kruha, radi preizkušajo nove recepte ali pa se zgolj držijo tistega »zmagovalnega«, te Fala Slonček vabi, da se mu pridružiš na natečaju v peki kruha NAJ FALA KRUH 2023.

KUHARAJAMO

Recept: Volneno srce z marmelado

Avtor: Fala slonček | 26.1.2023
image

Recept za zares okusno volneno srce z marmelado, ki ga bodo z veseljem pojedli vsi v družini, pa še z obliko pokažemo, kaj nam pomenijo.

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

Z dobrodelno nagradno igro 200 evrov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.12.2021
image

Dobrodelna nagradna igra Fala slončka je zaključena. Prispevali ste 53 komentarjev, Fala slonček pa bo projektu Čarobna zima namenil 200 evrov. To pa so naši nagrajenci.

AKTUALNO

Bučni parklji

Avtor: Fala slonček | 5.12.2021
image

Danes je ravno pravi dan za peko parkljev. Kako narediti okusne, bučne parklje?

RINGARAJINE NAGRADNE IGRE

Dobrodelna praznična nagradna igra Fala Slončka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.11.2021
image

Naj fotografija vaših lepih trenutkov osreči družine v stiski, vam pa prinese nepozaben dan v Mozirskem gaju ali družinski set za peko.

MALE RAZVADE

Praznična peka z otroci

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 28.11.2021
image

Super recepti za piškote - tiste, ki so primerni tudi za najmlajše in tiste, ki jih lahko ustvarjate in pečete skupaj z njimi.

AKTUALNO

Medvedek peče slovensko potico

Avtor: S. M. | 19.12.2014
image

Predstavljamo novo slikanico o medvedku, ki peče slovensko potico. Gre za izjemno poučno slikanico v 9 jezikih, s pomočjo katere boste izvedeli, kako speči potico, in še ogromno drugih značilnosti, ki jih lahko pripišemo le naši deželi - Sloveniji.

STRAN 1 OD 1

Pirhi v naravnih barvah
Barvanje jajc otroke navdušuje. Preberite, kako ste lahko ustvarjalni pri barvanju jajc z naravnimi barvami.
To so naravne sestavine za čudovito obarva...
photo
Tudi naravno obarvani pirhi so lahko čisto prave umetnine. Preverite, kaj vse iz kuhinje in vrta lahko uporabite za leto...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?