|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAREDIMO SAMI

5 unikatnih idej za ptičjo krmilnico

Avtor: Helena Primic | 24.11.2023
image

Izkoristite počitnice in trenutno situacijo za domače ustvarjanje skupaj z otroki. Ste že pripravili ptičjo krmilnico za zimo?

image

V novi knjigi Znanstvena delavnica smo si izposodili idejo, kako iz starega papirja izdelati nov, recikliran papir. Družinska zabava zagotovljena!

VSE O ŠOLAH

Šolanje na daljavo: 10 zlatih pravil

Avtor: Helena Primic | 14.8.2020
image

Skupaj z otrokom določite odmore, ko bo otrok za kratek čas prekinil s šolskim delom, malo potelovadil ali se celo odpravil na kratek sprehod. Gibanje in svež zrak delata čudeže!

image

V življenju staršev pride tudi do trenutka, ko otroka pustijo samega doma. In mnogi se sprašujejo, pri kateri starosti je otrok že lahko sam doma, o čem ga morajo posvariti, kakšna navodila mu morajo dati.

image

Starši, ki imajo že nekoliko starejše otroke, se sprašujejo, ali ga lahko za nekaj časa že puščajo samega doma. Kako vedeti, da je otrok pripravljen, da je dovolj odgovoren in da starši lahko brez skrbi zapustijo dom.

VZGOJA IN RAZVOJ

Otrok sam doma

Avtor: Helena Mlakar | 6.12.2010
image

Kdaj lahko otroka pustite samega doma? Kdaj je dovolj 'velik', da zna poskrbeti zase? Ali otrok lahko pazi še na svoje mlajše bratce ali sestrice?

EKO ČISTILA IN KOZMETIKA

Sindrom bolnega stanovanja

Avtor: Anton Komat | 8.10.2010
image

V naših stanovanjih so strupene snovi, ki jih ne vohamo in ne čutimo z drugimi čutili. Zastrupljanje deluje počasi in zanesljivo, simptomi pa so neizraziti, dokler ni prepozno.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Doma narejena razna čistila

Avtor: orgon, www.orgon.si | 24.1.2010
image

V tem članku so zbrani recepti za številna čisitla. Za vse primere uporabite univerzalno čistilo za tla, torej malo kisa v vroči vodi. Zelo enostavno in predvsem poceni. Narediti domače čistilo je enostavneje kot kozmetične izdelke.

STRAN 1 OD 1

Ustvarjajmo skupaj: Ta čudovita pomlad
Narava se počasi prebuja iz zimskega spanja in sončni žarki nas prav nežno božajo ter vabijo v naravo. Raziskujte pomlad...
Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...