|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ko misliš, da ne boš več prespala noči ... Boš.

Uredništvo Ringaraja.net, 20.10.2023
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, edina, ki jo iščem v množici ljudi.

image
Ko začutiš težo v srcu, vedi, nikoli se nisem počutil lažje kot takrat, ko sem ob tebi. (Foto: Freepik.com)
/11


Mama,

 

Trenutno ne vidim ničesar okoli sebe, tako majhen sem in vse okoli mene je kot megla.

Vse kar vidim, si pravzaprav ti.

 

Ko se počutiš, kot da si sama na svetu, kot da stene pritiskajo nate, se spomni, da sem tudi jaz tukaj. Vem, da se je tvoj svet spremenil in da se počutiš nekoliko osamljeno. Ampak sploh nisi sama.

 

Ti si moje vse.

 

Ko čutiš, da ne veš, kaj delaš, se pretvarjaš, da je vse preprosto. Čeprav se še spoznavava, me poznaš bolje kot kdorkoli.

 

Verjamem ti.

 

Ko misliš, da ponoči ne boš nikoli več spala, boš. Oba bova spala. Zdaj pa me je strah. Obljubim, da ne bom manipuliral s teboj. Potrebujem samo tvoj vonj in tolažbo. Ali čutiš tisto praznino v srcu, ko sva narazen? In jaz tudi.

 

Pogrešam te.

 

Ko misliš, da nisi nič dosegla, veš, vedno se dobro počutim ob tebi. Dnevi, preživeti s tabo, mi bodo ostali v najlepšem spominu na ta ples na zemlji, ki mu pravimo življenje.

 

Ljubim te.

 

Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, edina, ki jo iščem v množici ljudi. Ti si razlog za moj prvi nasmeh.

 

Popolna si zame.

 

Ko začutiš težo v srcu, vedi, nikoli se nisem počutil lažje kot takrat, ko sem ob tebi. Ali lahko še malo ležim pri tebi? Ne bom te vedno iskal.

 

Ampak zdaj te potrebujem.

 

Ko čutiš, da nimaš ničesar za dati, te vidim, kako sežeš k meni in moliš. Ko oba jočeva. Rad bi ti povedal vse to, a ne morem.

Če bi lahko, bi ti povedal, da obstaja razlog, zakaj sem te izbral.

 

Ker mama, ti si moj svet.

 

Kmalu bom odrasel.

Toda zdaj vidim samo TEBE.


Avtor: Jessica Urlichs

Prevedeno iz Ringeraja.rs

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
6
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5
Pravilno ravnanje z dojenčkom je pomembno
Špela Gorenc Jazbec je diplomirana fizioterapevtka razvojno-nevrološke obravnave in avtorica priročnika o Pravilnem ravn...
4



VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Menstruacija po porodu
Kaj je čišča in kdaj nastopi prva menstruacija po porodu? Zakaj nekatere mamice dobijo menstruacijo kljub temu, da polno...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?