|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BABICE IN DEDKI

Stari starši, ki pazijo otroke, živijo dlje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.12.2021
image

Znanost dokazuje, da stari starši, ki pazijo na svoje vnučke, ko so njihovi starši v službi, živijo dlje kot tisti, ki tega ne počnejo.

BLOGERJI

BLOG: Moderne babice se znamo tudi odklopiti

Avtor: Moderna babi | 30.1.2020
image

Tudi moderne babice lahko vnukom ponudimo točno takšno "razvajanje" kot ga od nas pričakuje - pogovor o šoli in sošolcih, najboljšo juho na svetu, skupno peko piškotov in delo na vrtu. Vse to, česar mu moderna tehnologija ne more dati.

BABICE IN DEDKI

MojaLeta.si - Čas, poln življenja!

Avtor: MojaLeta.si | 17.5.2013
image

Pred dnevi je zaživel nov vseslovenski spletni portal MojaLeta.si. Njegovo poslanstvo je promovirati čas, poln življenja. Namenjen je vsem, ki verjamemo, da najlepše šele pride! Tudi zrela leta so čudovita leta!

RAZGLEDNICE

Prireditev za dedke in babice letos malce drugače

Avtor: Vrtec Sonček, Sv. Jurij ob Ščavnici | 15.5.2012
image

Druženja z dedki in babicami so v našem vrtcu že tradicija, le da so ta vsako leto malce drugačna.

STRAN 1 OD 1

Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?