|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Festival ARTish - Naj spregovori kreativnost

Patsolina, Erika Felicijan, 7.12.2011
Štiridnevni festival ARTish prvič odpira svoja vrata v prostorih Zavoda Sreda v podhodu Ajdovščina, v četrtek, 15. decembra 2011, ki bodo odprta vse do nedelje, 18. decembra 2011.

image
/11



Podhod Ajdovščina bo ponovno oživel s popolnoma novo zgodbo popisano s stojnicami, kjer bodo številni izbrani ustvarjalci med obiskovalce širili kreativno energijo in se predstavljali s svojimi unikatnimi deli, ki bodo tudi na prodaj. Obisk je za vse obiskovalce brezplačen!

 

Se sploh zavedamo koliko dobrih umetniških idej se skriva v naši mali deželi in končno tudi v nas samih? Nekaj umetniških iskric po sreči lahko najdemo tu in tam, pa vendar, mi bi še...

Nič lažjega. Svoje estetske borbončice bomo lahko potešili na umetniškem festivalu ARTish.

 

Erika Felicijan, pod umetniškim imenom Patsy, umetnica, ustvarjalka in ljubiteljica estetike, je uresničila te želje, združila kreativne umetniške duše in pripravila prostor, kjer se bomo lahko vsi podružili, nasmejali, se sprostili in tudi kaj lepega kupili.

''Ideja o ARtishu se mi je po naključju utrnila nekega sobotnega večera, ko sem ležerno poležavala na kavču in z enim očesom gledala film. Ne znam opisati občutka, ki me je oblil, ko se je pred menoj izpisalo ime ARTISH. Takoj sem vedela, da nekaj moram narediti iz tega, čeprav nisem vedela kaj. Ideja je nekaj dni tlela v meni, potem pa me je moja srčna prijateljica še bolj spodbudila k realizaciji projekta. Moja želja je namreč bila, da na enem mestu združim ustvarjalce, jim pomagam pri njihovi promociji, predvsem pa sem hrepenela po temu, da se ustvarjalci združimo, si med seboj pomagamo, se podpiramo in svojo kreativno energijo širimo okoli med ljudi,'' pojasnjuje Erika.

Vsi vemo kako zelo pomembna je komponenta ustvarjalnosti, še posebej v času in prostoru, ki ga obvladujejo vsesplošne krize. Kajti ravno umetnost in kreativa sta tisti, ki sta odmev aktualnih razmer, tisto oko, ki nam vsem omogoča kritični pogled in pogled preko trenutnih negativnih razmer.

ARTish želi biti del tega pogleda, ki vidi čez in še dlje. Zato bo v sodelovanju z Zavodom LU zbiral oblačila za otroke iz varnih hiš in domov, brezdomce in socialno ogrožene.

Istočasno pa bo v okviru ARTish v kavarni STA Travel Cafe Ljubljana potekala razstava fotografij otrok iz šole Piali Ashar Alo v Indiji z naslovom »Mi, otroci s šole Piali Ashar Alo«, avtoric Tamare Bizjak in Erike Felicijan. Na voljo bo tudi koledar s fotografijami teh otrok, katerim bodo tudi namenjena vsa zbrana sredstva.

Poleg unikatnih izdelkov ustvarjalcev, ki bodo na prodaj, si bodo obiskovalci lahko privoščili zvočno kopel, za katero bo poskrbel mojster zvoka Duško Mamut, prisluhnili bodo lahko učencem glasbene šole Arsem, s svojim obiskom bo program popestrila tudi Gospodična Bazilika, nekaj presenečenj pa naj zaenkrat ostane še skrivnost!

Toplo vabljeni v prvo pisano dnevno sobo festivala ARTish! Naj kreativna energija in čudoviti izdelki slovenskih ustvarjalcev preženejo turobne zimske dneve in nas pocrkljajo v predprazničnih dneh!

 

Plakat festivala


http://www.artish.si/artish

http://www.artish.si/dogodki

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...
15
Zunanji obrat v nosečnosti
Zunanji obrat v nosečnosti se izvaja, kadar plod ni v glavični vstavi. Izvaja se ga s prijemom na plod skozi trebušno st...
9
Želela bi, da moja zgodba v vas prebudi ra...
Rodila se je zdrava in v snu. Čudovita. Popolna. Verjemite mi na besedo. Držala sem jo v naročju ..... Tako speča in pop...
8
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
6



Projekt »POLEPŠAJMO PORODNIŠNICO«
photo
Ljubljanska porodnišnica dobiva novo podobo. Na stenah hodnikov po novem visijo fotografije novorojenčkov fotografinje U...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?