|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVA HRANA V NOSEČNOSTI

Varnost hrane med nosečnostjo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.6.2023
image

Preberite si splošno sprejete nasvete glede prehranske varnosti in z njihovo pomočjo brez skrbi izberite ustrezna živila tudi med nosečnostjo.

image

Tuna je lahko prebavljiva, okusna plava riba, ki vsebuje malo maščob in je dober vin proteinov, vitaminov, mineralov in omega 3 maščobnih kislin.

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

10 najbolj ogroženih živali na svetu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

London - WWF (World Wide Fund) je pripravil seznam desetih najbolj ogroženih živali na svetu. Na vrh seznama se je uvrstil tiger, sledijo pa mu severni medved, pacifiški mrož, magellanovi pingvini, orjaška usnjača, modroplavuti tun, gorska gorila, metulji monarhe, javanski nosorog in pa orjaški panda.

STRAN 1 OD 1

RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Najboljša hrana za nosečnice
Pravilna, uravnotežena prehrana je zelo pomembna, ko pod srcem nosimo novo življenje, pa še toliko bolj. O tem, kako in ...