|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

FIT NOSEČNICA

Teža v nosečnosti

Avtor: Tavčar Prelog Anka | 28.3.2023
image

Starega pravila »9 kilogramov v 9 mesecih« se nikakor ne gre držati.

MALE RAZVADE

»Sadni in zelenjavni sokovi so hrana«

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 13.4.2012
image

V toplejših pomladnih in poletnih mesecih pogosteje posegamo po številnih osvežilnih pijačah. Izbira je pestra, vendar na ZPS poudarjajo, da potrošniki vse preredko pomislijo na tekoče kalorije.

VIDEO NASVETI ZA MAMICE

Video: Kako izgubiti nosečniško težo

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 21.9.2010
image

Z vadbo po porodu je priporočljivo pričeti postopoma. Paziti je potrebno tako na vnos kalorij kot na stopnjo oz. težavnost kardio vadbe ...

PREHRANA

Formula vitkosti

Avtor: Tili Kojić | 2.9.2010
image

Z malce matematike boste zlahka izračunali, koliko kalorij potrebujete, koliko energije porabljate in kaj lahko jeste, da se ne boste zredili - in morda celo shujšali.

STRAN 1 OD 1

Krepitev trebušnih mišic v nosečnosti
V nosečnosti je odsvetovano ležanje na trebuhu, prav tako ležanje na hrbtu po prvih treh mesecih. Zaradi tega ste pri iz...
Nordijska hoja – Varna vadba za nosečnice
Nosečnost, porod in poporodno obdobje so gotovo najpomembnejši dogodki v življenju mlade ženske. Preplavljeno je s čustv...