|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Izberite najboljše za nego kože svoje družine

P.R., 15.6.2023
V pestri ponudbi negovalne kozmetike je včasih pravi izziv izbrati takšno, ki ustreza celi družini. Pri nakupu se zato osredotočite na te lastnosti kozmetike.

image
/11


Primerna za vse tipe kože

Negovalna kozmetika za vso družino mora ustrezati različnim tipom oziroma različnim potrebam kože. Zato izbirajte izdelke, ki so primerni za vse generacije, takšne, ki jih lahko uporabljajo tako ženske kot moški ter takšne, ki ustrezajo tako mladi, zreli kot občutljivi koži.

 

Varna in prijazna do kože

Kozmetika, ki jo uporablja cela družina, naj vsebuje koži prijazne in kakovostne sestavine. Preverite tudi, da je kozmetika dokazano dermatološka testirana.

 

Certificirano kakovostna

Pri nakupu negovalne kozmetike bodite pozorni na oznake in certifikate, ki potrjujejo skladnost izdelka s standardi varnosti, kakovosti in trajnosti.

 

Čisti, neguje in ščiti od nog do glave

Negovalna kozmetika naj zajema izdelke za nego telesa, obraza, las in rok, ki kožo nežno čistijo, učinkovito negujejo in zanesljivo ščitijo pred zunanjimi vplivi. Mila, geli za tuširanje, kopeli, losjoni, deodoranti, kreme za obraz, šamponi, balzami, kreme za roke in drugi izdelki bodo poskrbeli za higieno in svežino cele družine.

 

Okolju in živalim prijazna

Pomemben vidik pri izbiri in nakupu kozmetike je tudi skrb za okolje. Uporabljajte okolju in živalim prijazne izdelke, ki ne vsebujejo mikroplastike. Izberite takšne, ki so pakirani v reciklirano embalažo oziroma embalažo, ki jo je mogoče reciklirati po uporabi. Pozanimajte se tudi, da so bili pri proizvodnji kozmetike uporabljeni trajnostni proizvodni procesi. Če želite poskrbeti tudi za dobrobit živali, pa posezite po veganski kozmetiki.

 

Cenovno ugodna

Preglejte ponudbo negovalne kozmetike generičnih znamk, ki so običajno kakovostne in cenovno ugodne obenem.

 

isana 

Spoznajte novo linijo negovalnih izdelkov Isana, ki je ekskluzivno na voljo v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

 

NOVO V SPARU – negovalna kozmetika ISANA za vso družino

V trgovinah SPAR in INTERSPAR odkrijte novo in ekskluzivno linijo negovalnih izdelkov ISANA, ki vas bo navdušila s široko ponudbo, kakovostnimi sestavinami in odličnimi cenami.

  Pri razvoju izdelkov ISANA so strokovnjaki prisluhnili posameznim tipom kože in ustvarili izvrstno kolekcijo kakovostnih negovalnih izdelkov za vso družino. Pri tem niso pozabili niti na skrb za okolje in dobrobit živali.

V kolekciji najdete veganske izdelke, pakirane v okolju prijazno embalažo, ki prihaja iz reciklaže ali pa jo je mogoče reciklirati po uporabi. Izdelki ne vsebujejo mikroplastike in drugih okolju škodljivih snovi. Izdelani so s pomočjo obnovljivih virov energije, pri izdelavi pa so bili uporabljeni trajnostni proizvodni procesi, zaradi česar je njihova proizvodnja ogljično nevtralna.

V kolekciji negovalne kozmetike ISANA boste našli izdelke za nego kože obraza, telesa, rok in las za vso družino. Preizkusite mila, kopeli, šampone, balzame, gele, kreme, deodorante in ostale izdelke, ki jih ponuja ISANA.  

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
17
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
6
Zlomi pri otrocih
Pri otrocih so zlomi specifični zaradi posebnosti otroškega skeleta, rastnih plošč in plastičnosti otroških kosti. Edins...
5
Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to...
Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila do...
5



Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...
Pozor: Čevlji z lučko v podplatu so lahko ...
Otroci obožujejo čevlje in športne copate, ki jim utripajo lučke v podplatih, medtem ko hodijo, vendar pozor: starši mor...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?