|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BOLEZNI IN STANJA

Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.3.2024
image

Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namreč tip las, ki ga ima poleg njega samo še približno 100 Zemljanov. Poglejte si te lase!

NEGA IN ZDRAVJE

Kdaj in kako prvič ostriči otroka?

Avtor: Minirokice.si | 16.11.2023
image

Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, zato ni nič narobe, če jih boste postrigli.

image

O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo oziroma preprečijo. Obstaja veliko dobrih nasvetov, ki resnično pomagajo in pa tudi veliko takšnih, ki ne držijo. Preverite!

image

Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preložimo na čas po porodu oziroma ko mamica preneha z dojenjem? Preverite, kaj pravijo strokovnjaki.

VSE O NOSEČNOSTI

6 nosečniških sprememb, ki vam bodo všeč

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.6.2023
image

V vsakem novem tednu nosečnosti vas in vašega otroka čakajo različne spremembe. V članku vam predstavljamo šest sprememb, ki jih lahko pričakujete med nosečnostjo in vam bodo še posebej všeč.

image

V ženskem telesu se od dne zanositve pa do nekaj dni po porodu dogajajo velike hormonske spremembe. Če vam po porodu izpadajo lasje ali se pretirano znojite, je to povsem normalno.

HIGIENSKE NAVADE

Umivanje lask brez joka

Avtor: Tina Južnič | 10.11.2021
image

tudi vi obupujete in ne veste več, kako se lotiti umivanja otrokovih lask, ne da bi se pri tem delno sprli s svojim malčkom. Ponujamo vam nekaj idej, kako lahko umivanje las spremenite v igro.

NEGA OBRAZA IN TELESA

Umivanje las: soda bikarbona in kis

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.5.2021
image

Do lepših las vam lahko pomagata dve sestavini, ki jih imate zagotovo v kuhinji. Ste si že poskusili umiti lase s sodo bikarbono in kisom?

image

Naravna kozmetična sredstva so v primerjavi z umetnimi kozmetičnimi pripravki blažja, bolj zdravilna in cenejša. Njihova priprava je preprosta, saj zahteva samo nekaj pozornosti in časa.

STRAN 1 OD 1

Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...