|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Jesenske družabne in ustvarjalne igre za vso družino

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2023
image

Preverite ideje za jesenske manj znane družinske igre, za katere potrebujete le nekaj jesenskih plodov, nekaj pripomočkov, ki jih imate vedno doma, ter veliko dobre volje.

NAREDIMO SAMI

Nasveti za rezljanje strašljivih buč + osupljive ideje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.10.2023
image

Spet so tudi strašne podobe izrezane v bučah, ki napovedujejo noč čarovnic. Zbrali smo nekaj koristnih nasvetov za rezljanje in nekaj najbolj osupljivih bučnih umetnin, da mogoče dobite navdih za kakšno izjemno kreacijo tudi vi.

IDEJE ZA IGRO

Preproste ideje za okraske za noč čarovnic

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.10.2023
image

V članku preverite, kako izdelati netopirčke iz gumbov, antistresne buče iz balonov, strašne oči na vratih in prijazne duhce iz lizalk.

KUHARAJAMO

Polnjeni puranji zrezki s čajoto in rumeno bučo

Avtor: Andreja Obal, www.premakni.se | 11.11.2019
image

Jesen je čas, ko pospravimo še zadnje pridelke in je čas za buče. Buče so odlične v kombinaciji z mesom. Preizkusite ta recept za malce drugačno jesensko kosilo!

ZDRAVO ZA OTROKA

Mafini z bučo in bučko

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.10.2017
image

Izkoristite čas buč in jih uporabite tudi v kuhinji. Tile slastni mafini vsebujejo tako buče kot bučke in bučna semena. Če boste v pripravo povabili še otroke, bo bučna zabava tukaj!

NAREDIMO SAMI

Prihaja Noč čarovnic!

Avtor: Helena Mlakar | 25.10.2014
image

Noč čarovnic ali Halloween imenujemo zadnjo noč v tem mesecu. 31. oktobra pred vhodnimi vrati svetijo najrazličnejše buče. Teh so najbolj veseli naši najmlajši. Praznik, ki prihaja iz angleško govorečih držav, se zadnja leta praznuje tudi pri nas.

O ŽIVILIH

Buče – pestra uporaba v kulinariki

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 23.10.2014
image

Buče so v 15. stoletju iz Srednje Amerike pripeljali v Evropo Španci. Evropejci smo jih sprva uporabljali le za okras, nato z njimi krmili živali, danes pa so buče vse bolj priljubljeno živilo. Uporabno je njihovo meso, pečke in cvetovi.

RAZGLEDNICE

Bučarija

Avtor: Vrtec Kočevje | 24.3.2010
image

20. oktobra smo se vse buče, male, srednje in velike, duhci, strašila in tudi kakšna čarovnička zbrali pred vrtcem in se skupaj v čarobnem mraku z laternicami počasi odpravili.

OZNAKE:

RAZGLEDNICE

Buče

Avtor: Vrtec Srednja Bistrica, Prekmurje | 24.1.2010
image

Vrtec Srednja Bistrica, Prekmurje, vzgojiteljica Liljana Tivadar

STRAN 1 OD 1

Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...