|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

GOSPODINJSKI NASVET

Ideje za piknik

Avtor: Nika Dolenc | 1.6.2023
image

Kako si olajšati priprave na družinski piknik? Kaj pripraviti in kako? Preverite nekaj idej, ki so vam lahko v pomoč za sproščeno piknikiranje z družino.

ZDRAVO ZA OTROKA

Spomladanska solata s trobenticami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.3.2023
image

Trobentice so ne le znanilke pomladi in čudovit spomladanski okras narave, temveč tudi zdravilno zelišče, ki ga lahko uživamo v solati. Je vaš otrok že jedel trobentice?

O ŽIVILIH

Kako iz ostankov solate vzgojiti novo solato?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.5.2020
image

V tokratnem receptu tedna smo preverili, kako iz spodnjega dela glavnate solate, ki po navadi pristane v košu, vzgojiti novo glavo solate.

OTROK V KUHINJI

Solata na otroški način

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.7.2019
image

Poletje, polno različne domače zelenjave, je idealen čas in odlična priložnost, da skupaj z otrokom pripravite pisano otroško solato oziroma solato na otroški način.

O ŽIVILIH

Rahla pikantnost z rukolo

Avtor: Nika Dolenc | 23.4.2015
image

Za solate ali samostojno z olivnim oljem. Najbolje se obnese kot posteljica oz. podlaga za druge jedi – od mesa do rib, sira in zelenjave.

image

Regrat je poznana in priljubljena rastlina. Nabirate jo lahko skozi vse leto, največkrat pa se regrat znajde na mizi prav v pomladnem času, ko je mlad in še brez cvetov.

VIDEO NASVETI ZA NOSEČNICE

Video: Solata za večerjo

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 24.9.2010
image

Solata s hruškami, orehi, brusnicami, gorgonzolo in zeleno solato. Sadno-zelenjavno solato lahko doponite z zrezkom, dodatkom lanenih semen in pšeničnih kalčkov kot dodatna prehranska vrednost.

PREHRANA

Kis za boljše razpoloženje

Avtor: Dario Cortese | 2.9.2010
image

Kis je vedno naslednik vina in če je bilo vino dobro, je odličen tudi kis, vsaj kar zadeva sestavine, okus in aromo. V kisu je običajno kakih 5 odstotkov ocetne kisline, a tudi majhne količine drugih organskih kislin...

KUHARAJAMO

Predlogi za piknik prigrizke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Pečena zelenjava je nepogrešljiva za vegetarijance, za ostale pa imenitna in pisana priloga k mesnim jedem iz žara ...

RAZGLEDNICE

Buče

Avtor: Vrtec Srednja Bistrica, Prekmurje | 24.1.2010
image

Vrtec Srednja Bistrica, Prekmurje, vzgojiteljica Liljana Tivadar

STRAN 1 OD 1

10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...