|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VIDEO NASVETI

VIDEO: Krepitev mišic medeničnega dna

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 19.2.2024
image

Predstavljamo vam vaje za tri različne načine krepitve mišic medeničnega dna.

image

Za otroka je bolj pomembno, da ima mamo, ki je zadovoljna, kakor da je prebrala vse knjige o vzgoji ter zna skuhati sto različnih kašic. Potrebuje mamo, ki do sebe razvija prijazen odnos, kajti če smo kritične do sebe, se bo tega naučil tudi otrok.

image

Minicity Ljubljana že drugič letos organizira tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, s pomočjo katerega boste dobili kakovostne informacije tako o nosečnosti kot tudi materinstvu s strani priznanih slovenskih strokovnjakov. Prvič prek spleta!

image

V obdobju pričakovanja novorojenčka je zelo pomembno imeti kakovostne in zanesljive informacije, zato v Minicityju Ljubljana že četrto leto zapored organizirajo srečanje Okrogli trebuščki. Vsebinam je prisluhnil tudi NIJZ in izdal pozitivno mnenje.

VSE O NOSEČNOSTI

Nosečnost: Ste vedeli?

Avtor: M.H. | 29.4.2013
image

Večini sesalcev se rodi naenkrat več mladičkov hkrati, medtem ko človeška mamica običajno nosi le enega dojenčka. Če je njeno reproduktivno življenje takšno, kot pri večini, potem nosi drugega dojenčka takrat, ko je njen prvi še zelo majhen.

image

Program vadbe za nosečnice je namenjen bodočim mamicam, ki si želijo aktivno preživeti nosečnost. Vadba je izrednega pomena, saj ohranja ustrezno psihofizično kondicijo mamice v pričakovanju.

SEZNAM PORODNIŠNIC

25 let ljubljanske porodnišnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.10.2012
image

Odprtje »nove« Porodnišnice leta 1987 je pomenilo izjemno pridobitev za strokovno, medicinsko varno rojevanje, ustrezno zdravstveno in babiško nego mamic in novorojenčkov ter humanizacijo poroda.

MODNI NAMIGI

Permanentno lakiranje

Avtor: P.L. | 18.4.2012
image

Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimajo veliko prostega časa in so rade urejene.

VSE O NOSEČNOSTI

Šola za starše

Avtor: Helena Mlakar | 3.4.2012
image

Šola za starše je pomembna za promocijo zdravja in aktivno skrb za svoje zdravje in zdravje svojih potomcev. Obiskujejo jo prvič in ponovno noseče ženske in njihovi partnerji.

image

Regrat je poznana in priljubljena rastlina. Nabirate jo lahko skozi vse leto, največkrat pa se regrat znajde na mizi prav v pomladnem času, ko je mlad in še brez cvetov.

STRAN 1 OD 2

VIDEO: Morska hrana v nosečnosti
video
Pazite na vrsto morske hrane, ki jo uživate v nosečnosti. Katere ribe, školjke, rakce sploh lahko jeste, zakaj ne in kol...
VIDEO: Krepitev mišic medeničnega dna
video
Predstavljamo vam vaje za tri različne načine krepitve mišic medeničnega dna.