|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Okrogli trebuščki: predavanja in delavnice za nosečnice

Uredništvo Ringaraja.net, 11.11.2020
Minicity Ljubljana že drugič letos organizira tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, s pomočjo katerega boste dobili kakovostne informacije tako o nosečnosti kot tudi materinstvu s strani priznanih slovenskih strokovnjakov. Prvič prek spleta!

image
Okrogli trebuščki: odlična priložnost za spletno druženje z nosečk in strokovnjakov, ki vam bodo odgovorili na mnoga vprašanja.
/11


Mreženje Okrogli trebuščki se bo odvilo v četrtek, 19. 11. 2020, med 16. in 20. uro. Na predavanjih, delavnicah, stojnicah boste prejeli kakovosten ''vodič'' za svet materinstva. Strokovnjaki z različnih področij bodo odgovorili na vaša vprašanja in vam razložili mnogo več, kot se skriva v knjigah in na svetovnem spletu.

 

Pester program mreženja Okrogli trebuščki

Vse delavnice in predavanja bodo temeljila na kakovostnih nasvetih, raziskavah in izkušnjah, ki vam bodo med nosečnostjo in po rojstvu otroka v veliko pomoč.

Izvedeli boste, kakšna je ustrezna prehrana prvih 1000 dni pred in med nosečnostjo ter po rojstvu otroka, zakaj je pomembno piti čisto vodo med nosečnostjo in kako se uspešno spopasti z vsemi nosečniškimi tegobami. Spregovorili bodo o krepitvi mišic medeničnega dna in koristnosti Keglovih vaj. Pripravili boste vaše finance na prihod otroka. Izpostavili bodo vse, kar vas zanima o ustrezni izbiri kakovostnih pleničk in kozmetike, prijazne do otroške kože, ter pravilni namestitvi otroškega varnostnega sedeža. Spregovorili bodo o shranjevanju matičnih celic in katere začimbe lahko vključite v prehrano nosečnic in dojenčkov. Še več, posvetili se bodo tudi vam in predstavili naravno dermo-kozmetiko za nego in preprečevanje strij med nosečnostjo in po porodu. Svetovalci vam bodo predočili izdelke, ki so v tem obdobju nepogrešljivi. Obeta pa se vam tudi zanimiv kviz.

 

Prijavite se še danes!

Vse bodoče mamice vabijo k prijavi na mreženje Okrogli trebuščki.

Prijavite se TUKAJ >>>

 

Dobrodelna nota mreženja

Nosečnice bo nagovoril tudi podpornik Okroglih trebuščkov, lanski prejemnik naziva ''Moj ginekolog leta 2019'', Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva. Sredstva, zbrana od vaše simbolične kotizacije, bodo v celoti namenjena Porodnišnici Postojna.

 

Bogato presenečenje za nosečnice

Tako kot vedno bodo tudi tokrat organizatorji mreženja Okrogli trebuščki poskrbeli za bogato presenečenje. Skupaj s partnerji se bodo potrudili, da vam bo mreženje ostalo v prijetnem spominu. Predavanja, delavnice, kviz in stojnice so podprli: Abena Helpi, Anaya Smart Cosmetics, Bambo Nature, Bayer, Biobanka, CUKR BIRO, HIPP, Hiša vizij, La Popsi, Medisanus, Porodnišnica Postojna, Recaro, OrthoDental, Mul'c, Nelipot, Kinetic reactor, Kotányi, Medis, NLB, PinkFIT, Tosama, Zolli Pops Slovenija, Vivalis, Torras, Atlantis in DM.

 

Bodoče mamice, vabljene k prijavi na Okrogle trebuščke.

Prijavite se TUKAJ >>>

 

Zastavili so pester štiriurni program, ki ga bodo v Minicityju Ljubljana tokrat prvič izvedli prek spleta.

Ponosne lastnice okroglih trebuščkov uporabne vsebine z kakovostnimi informacijami najdete na okroglitrebuscki.si.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7
To se zgodi v možganih nosečnice in mamice
Kadar so nosečnice in mamice po porodu pozabljive, zmedene in občutljive, radi rečemo, da jih dajejo hormoni, ponekod ce...
6
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
6
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
5



Ali lahko tvoj pes zavoha, da si noseča?
Nekateri strokovnjaki verjamejo, da lahko psi postanejo zaščitniški, ko opazijo subtilne znake, da je njihova lastnica n...
9 znakov, ki razkrivajo spol otroka
Nekateri si ne želijo izvedeti, kakšnega spola je otrok v trebuščku, kljub temu je v vsakemu malce radovednosti, da bi š...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?