|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Pozdrav poletju v Minicityju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.5.2023
image

Kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana bo v soboto, 20. maja, med 9.00 in 20.00 vse obiskovalce ponovno navdušilo z brezplačnimi vsebinami za družine z otroki do 12. leta.

VSE O NOSEČNOSTI

Prvi letošnji spletni dogodek Okrogli trebuščki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2023
image

Prvi letošnji dogodek Okrogli trebuščki za nosečnice bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, od 16. ure dalje. Odgovorili bodo na vaša vprašanja, ki se vam porajajo pred, med in po nosečnosti.

AKTUALNO

Okrogli trebuščki že 25. avgusta

Avtor: S. M. | 16.8.2022
image

Tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, namenjeno vsem nosečkam, je že pred vrati. Štiriurno mreženje s strokovnjaki in nosečnicami iz vse Slovenije bo potekalo prek spleta v četrtek, 25. avgusta 2022, od 16. ure dalje. Prijavite se!

image

Minicity Ljubljana, otroško mesto, ki že osmo leto navdušuje starše z otroki iz vse Slovenije, je bogatejši za Mlečno deželo. Najnovejša igralna enota, v kateri je glavna mala kapljica Oki Doki je nastala pod pokroviteljstvom Mlekarne Celeia.

PROSTI ČAS

Minicity Ljubljana: brezplačne spletne delavnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.4.2021
image

Minicity Ljubljana vabi vse otroke na brezplačne spletne delavnice in obisk Minicityja od doma. Akcija, ki so jo prvič začeli v začetku letošnjega leta, se ob ponovnem zaprtju države nadaljuje.

image

Prihaja najbolj praznični čas v letu, ki zaradi covidnih razmer zagotovo ne bo doživet enako, kot smo vajeni. Ampak brez skrbi, Božiček bo vseeno našel pot, da pride k vam, za kar bodo poskrbeli v malem mestu Minicity.

image

Minicity Ljubljana že drugič letos organizira tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, s pomočjo katerega boste dobili kakovostne informacije tako o nosečnosti kot tudi materinstvu s strani priznanih slovenskih strokovnjakov. Prvič prek spleta!

image

V obdobju pričakovanja novorojenčka je zelo pomembno imeti kakovostne in zanesljive informacije, zato v Minicityju Ljubljana že četrto leto zapored organizirajo srečanje Okrogli trebuščki. Vsebinam je prisluhnil tudi NIJZ in izdal pozitivno mnenje.

STRAN 1 OD 1

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Top poletno varstvo za otroke 2024
Poletje je TU! Če še niste rezervirali terminov za poletne počitnice, za varstvo vaših otrok, hitro preverite izbor TOP ...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?