|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PROSTI ČAS

Pozdrav poletju v Minicityju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.5.2023
image

Kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana bo v soboto, 20. maja, med 9.00 in 20.00 vse obiskovalce ponovno navdušilo z brezplačnimi vsebinami za družine z otroki do 12. leta.

VSE O NOSEČNOSTI

Prvi letošnji spletni dogodek Okrogli trebuščki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.3.2023
image

Prvi letošnji dogodek Okrogli trebuščki za nosečnice bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, od 16. ure dalje. Odgovorili bodo na vaša vprašanja, ki se vam porajajo pred, med in po nosečnosti.

AKTUALNO

Okrogli trebuščki že 25. avgusta

Avtor: S. M. | 16.8.2022
image

Tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, namenjeno vsem nosečkam, je že pred vrati. Štiriurno mreženje s strokovnjaki in nosečnicami iz vse Slovenije bo potekalo prek spleta v četrtek, 25. avgusta 2022, od 16. ure dalje. Prijavite se!

image

Minicity Ljubljana, otroško mesto, ki že osmo leto navdušuje starše z otroki iz vse Slovenije, je bogatejši za Mlečno deželo. Najnovejša igralna enota, v kateri je glavna mala kapljica Oki Doki je nastala pod pokroviteljstvom Mlekarne Celeia.

PROSTI ČAS

Minicity Ljubljana: brezplačne spletne delavnice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.4.2021
image

Minicity Ljubljana vabi vse otroke na brezplačne spletne delavnice in obisk Minicityja od doma. Akcija, ki so jo prvič začeli v začetku letošnjega leta, se ob ponovnem zaprtju države nadaljuje.

image

Prihaja najbolj praznični čas v letu, ki zaradi covidnih razmer zagotovo ne bo doživet enako, kot smo vajeni. Ampak brez skrbi, Božiček bo vseeno našel pot, da pride k vam, za kar bodo poskrbeli v malem mestu Minicity.

image

Minicity Ljubljana že drugič letos organizira tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, s pomočjo katerega boste dobili kakovostne informacije tako o nosečnosti kot tudi materinstvu s strani priznanih slovenskih strokovnjakov. Prvič prek spleta!

image

V obdobju pričakovanja novorojenčka je zelo pomembno imeti kakovostne in zanesljive informacije, zato v Minicityju Ljubljana že četrto leto zapored organizirajo srečanje Okrogli trebuščki. Vsebinam je prisluhnil tudi NIJZ in izdal pozitivno mnenje.

STRAN 1 OD 1

Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?