|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Novo: Mlečna dežela v Minicity Ljubljana

S. M., 22.6.2022
Minicity Ljubljana, otroško mesto, ki že osmo leto navdušuje starše z otroki iz vse Slovenije, je bogatejši za Mlečno deželo. Najnovejša igralna enota, v kateri je glavna mala kapljica Oki Doki je nastala pod pokroviteljstvom Mlekarne Celeia.

image
Minicity Ljubljana bo v svoji Mlečni deželi zapisal novo zgodbo male kapljice Oki Doki. (Minicity Ljubljana)
/11


Ob nasmejanih otrocih in starših ter ob prisotnosti aktualne Mlečne kraljice Zelene doline Slovenije za leto 2022 so v Minicityju danes slavnostno prerezali rdeč trak, ki je naznanil otvoritev nove igralne enote Mlečna dežela.

 

Otroci bodo lahko ustvarili svoj sanjski jogurt

Mlečna dežela predstavlja podaljšano roko niza družbeno-odgovornih projektov Mlekarne Celeia, ki bo otrokom poleg zabave in igre okusov v svoji igralni enoti približala razigrano otroštvo, ki vključuje gibanje, uživanje uravnotežene prehrane ter spoznavanje pomembnosti izbire lokalno pridelanih izdelkov.

V igralni enoti bodo otroci spoznavali pot od slovenske kmetije do mlečnih izdelkov in s kančkom ustvarjalnosti naredili svoj sanjski jogurt.

 

»Veseli nas, da je tudi Mlekarna Celeia v Minicityju prepoznala priložnost za udejanjanje družbeno-odgovornih projektov. Mesto, ki ga ustvarjamo skupaj s partnerji za boljši jutri otrok in generacij na splošno, je tako bogatejše za pomembno znanje o izbiri lokalnih izdelkov,« je povedala Jasna Žaler Culiberg, direktorica razvoja poslovanja v Minicityju. »Mala kapljica Oki Doki bo v igralni enoti zapisala svojo novo zgodbo skozi otroške oči,« je še dodala.

 

minicity

V igralni enoti Mlečna dežela bodo otroci, poleg zabave in igre okusov, spoznavali pomen gibanja, uživanja uravnotežene prehrane ter pomena izbire lokalno pridelanih izdelkov. (FOTO: Minicity Ljubljana)

 

Oki Doki mlečni izdelki z novo podobo in novostmi  

Mlekarna Celeia, ki letos praznuje svojo 80. obletnico Mlečne ceste in organiziranega odkupa mleka, je pred kratkim prenovila svojo linijo izdelkov Oki Doki z mlečnimi izdelki za otroke, v kateri boste v novi preobleki in s še bolj igrivimi imeni našli jogurte, skutke brez laktoze in popolno novost – osvežilne sadne napitke iz sirotke.

Vsi prenovljeni izdelki se ponašajo z dodanim vitaminom D in kalcijem za močne zobe in zdrave kosti.

Posebna novost linije, sadni napitek iz sirotke, ki je na strokovnem ocenjevanju AGRA 2022 prejel veliko zlato medaljo, pa je primeren tudi za otroke, ki zaradi zdravstvenih ali drugih omejitev ne uživajo laktoze.

 

»Na naših najmlajših stoji naša prihodnost, zato se nam zdi pomembno, da jih skozi igrivo izkušnjo seznanjamo s pomembnimi vidiki zdravja, odraščanja in pomena samooskrbe v prehranski verigi in obenem skozi mlečno dogodivščino krepimo njihovo ustvarjalno domišljijo. Vse to jim ponuja naša Mlečna dežela, v katero se bodo zagotovo radi vračali,« je poudarila Neli Koren, vodja projekta Mlečna dežela pri Mlekarni Celeia.

 

Mlečna dežela v Minicityju tako z veseljem pričakuje vse male in velike obiskovalce, ki se bodo preizkusili v ustvarjanju jogurta in ob tem tudi dodobra prebudili svoje brbončice ob novo ustvarjenih okusih.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
164
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
29
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
27
Kako vzpostaviti večerno rutino?
Če vam težave dela večerna rutina, lahko postavite časovni okvir in označite na uri – ob 18:30 se pripravimo za v postel...
16



Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?