|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prvi letošnji spletni dogodek Okrogli trebuščki

Uredništvo Ringaraja.net, 7.3.2023
Prvi letošnji dogodek Okrogli trebuščki za nosečnice bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, od 16. ure dalje. Odgovorili bodo na vaša vprašanja, ki se vam porajajo pred, med in po nosečnosti.

image
Tukaj so prvi letošnji Okrogli trebuščki.
/11


Prvi letošnji dogodek Okrogli trebuščki se bo odvil v četrtek, 16. marca 2023, med 16. in 20. uro.

Spletni dogodek, ki ga boste lahko spremljali prek spletne platforme Zoom, bo gostil številne strokovnjake z različnih področij. Odgovorili bodo na vaša vprašanja, ki se vam porajajo pred, med in po nosečnosti.

 

Program

Program bo trajal približno štiri ure. Predavatelji se vam bodo v živo javili iz studia Okrogli trebuščki.

- Finančna priprava na prihod otroka

- Naravna nega kože (bodoče) mame in otroka s Andrejo Kolarič

- O shranitvi matičnih celic z Dijano Hasičić

- Nosečniška zgodba z Nastjo iz Malince

- Predstavitev Lumpi kluba z Majdo Vodopivec

- Gibalni razvoj dojenčka in otroka z Janjo Kramar

- Trije ključni koraki do prave odločitve z Markom Novakom

- Pogovor z dermatologinjo asist. dr. Tanjo Prunk Zdravković, dr. med., spec. dermatovenerologije

- Z znanjem do prave izbire - Bambo Nature! z Uršo Čerček

- Prehrana prvih 1000 dni z Marjano Kopač Farkaš (Prehrana v času nosečnosti - dojenja - uvajanja goste hrane)


PREBERITE TUDI: Pravilna prehrana v drugem trimesečju nosečnosti

 

Prijava

Prijave so že odprte. Izpolnite prijavnico na tej povezavi. Plačilo za udeležbo na dogodku Okrogli trebuščki znaša 15 EUR. Zbrana finančna sredstva gredo v dobrodelen namen za porodnišnico Postojna.

 

Bonus

Po dogodku udeleženke prejmejo za več kot dve uri dodatnih poučnih videovsebin, pripravljenih s strokovnjaki o različnih tematikah, ki so aktualne v času nosečnosti in materinstva.

Nosečnice, ki bodo poravnale kotizacijo in se udeležile dogodka, bomo razveselili z darilnim paketom, ki so ga pripravili partnerji Okroglih trebuščkov.

Pred in po dogodku bomo nosečnice na Instagramu in Facebooku razveseljevali z nagradnimi igrami, v katerih se boste lahko potegovali za privlačne nagrade.

 

PREBERITE TUDI: 30 dejstev o nosečnosti

 

Več o dogodku

Petra Lunder bo podala nasvet, kako pripravite finance na prihod otroka, hkrati boste izvedeli, koliko stane otrok do 18. leta. Andreja Kolarič se bo osredotočila na naravno nego kože bodoče mame in otroka. Vse, kar ste želeli vedeti o shranitvi matičnih celic, vam bo odgovorila Dijana Hasičić. Kaj je dobro in kaj ne za gibalni razvoj dojenčka in otroka, bo razložila Janja Kramar. Nastja iz Malince bo spregovorila o svojem nosečniškem obdobju. Majda Vodopivec bo predstavila prednosti včlanitve v LUMPI klub. Marko Novak vam bo pomagal izbrati otroško opremo. S Tanjo Prunk Zdravković bo tekla beseda o koži dojenčka in otroka ter njenih težavah. Kakšna prehrana mora biti prvih 1000 dni, kaj umestiti na svoj in otrokov jedilnik, bo razložila Marjana Kopač Farkaš. Urša Čerček bo pojasnila, kako izbrati pleničke za dojenčka, kakšne naj bodo začetne zaloge in kakšna velikost je najustreznejša.

 

Partnerji dogodka

Online dogodek so podprli partnerji: NLB, Biobanka, HiPP, Peg Perego, Porodnišnica Postojna, Pedosana, Favn, Bambo Nature, Malinca, Biobanka, Philips Avent, Mercator, BTC City in Loreal. Medijska sponzorja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.

 

Prijavite se lahko TUKAJ.

 

PREBERITE TUDI: Očetov stres vpliva na razvijajočega otroka

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
6
Te vaje pomagajo, da se dojenček obrne
Preverite preproste in varne vaje ter druge preizkušene metode, s katerimi lahko otročka v trebuščku spodbudite, da se o...
6
VIDEO: Tako izgleda epiduralna analgezija
Če razmišljate o epiduralni analgeziji, kot sredstvu za lajšanje porodnih bolečin, potem si poglejte video, kako izgleda...
5
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
5



Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?