|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Skozi nosečnost se bodoča očka in mamica počasi privajata na novega družinskega člana. Pri tem jima je lahko v veliko pomoč tudi šola za starše.

image

Ali vam klasična Šola za starše ni dala dovolj informacij? Jih želite še več? Si želite pridobiti tudi praktično znanje? Vabljeni v nekoliko drugačno šolo za starše!

image

Doula Martina Judež vabi vse bodoče starše, da se udeležijo delavnice za pripravo na porod in dojenje. Na njej boste izvedeli vse kar vas zanima in se pripravili na nepozabno doživetje poroda.

VSE O NOSEČNOSTI

Šola za starše

Avtor: Helena Mlakar | 3.4.2012
image

Šola za starše je pomembna za promocijo zdravja in aktivno skrb za svoje zdravje in zdravje svojih potomcev. Obiskujejo jo prvič in ponovno noseče ženske in njihovi partnerji.

RINGARAJINE ISKRICE

O reviji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.11.2010
image

Revija z odgovori za velike in izzivi za male! Preberite zakaj!

STRAN 1 OD 1

FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?