|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Namrščeni od rojstva: čudoviti dojenčki

Uredništvo Ringaraja.net, 20.10.2023
Nekateri dojenčki pridejo na svet jokajoči, nekateri imajo miren izraz na obrazu, nekateri so zmedeni, dva dojenčka, ki sta že prvi dan namrščena, pa sta postala prava viralna uspešnica.
Ključne besede:

image
/11


VKo pomislimo na fotografije dojenčkov, si predstavljamo čudovite in medene izraze. Dojenčica Luna ni ne nasmejana ne spokojna, a njena fotografija je postala viralna prav zaradi njenega prisrčnega mrkega pogleda.

 

"Od prvega dne je čemerna. Ali je ves čas jezna ali pa ni navdušena," je njen oče Christian Musa povedal za Good Morning America.

 

Fotografinja Justine Tuhy je povedala, da je bila Luna, ki se je rodila 15. novembra 2019, ves čas snemanja zadovoljna. Ves čas je imela isti izraz na obrazu,« je povedala.

 

 

Mala Isabela Pereira de Jesus se je rodila s carskim rezom 13. februarja v bolnišnici v Riu de Janeiru, fotograf Rodrigo Kunstmann pa je posnel namrščen izraz, ki ga je punčka namenila prisotnim v porodni sobi.

 

 

 

Ni treba posebej poudarjati, da sta ta porodna fotografija in video hitro postala viralna.

 

 

Vir: miss7mama.24sata.hr

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

5 neresničnih mitov o porodu na domu
Res je, da babice pri porodih na domu ne smejo nastavljati epiduralne analgezije, toda to še ne pomeni, da si pri domače...
5
Zvezdy: Najlepše darilo za rojstni dan
Z možem sva se zelo dolgo trudila, da bi jaz lahko zanosila. Poleg ginekoloških preiskav, sva poskusila pri hemeopatu, p...
4
Matične celice in cerebralna paraliza
Dečka s cerebralno paralizo zdravijo z lastnimi matičnimi celicami iz popkovnične krvi.
3
Neocelica - osnovne informacije
Koristne informacije za uporabnike storitev podjetja Neocelica
3



Kako zmanjšati strah pred porodom?
video
Je porod res tako zastrašujoč? Se ga moramo bati? Strah pred porodom (lokiofobija, tudi tokofobija) je pogosto pojav, ve...
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?