|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Čudovito kratko animacijo, ki prikaže nosečnost v maminem trebuščku si je ogledalo že izjemno veliko število ljudi. Poglejte si, zakaj!

VZGOJA IN RAZVOJ

Kaj storiti, ko otrok reče, da mu je dolgčas?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.10.2023
image

Otroci pogosto potarnajo, da jim je dolgčas in da ne vedo, kaj bi počeli. Kako naj se na to odzovemo starši? Je dobro, da jim čim prej najdemo kakšno "zaposlitev", se igramo z njimi ali je bolje, da sami najdejo rešitev, kako si popestriti ta čas?

image

Je tudi vašemu otroku kdaj dolgčas, ne ve, kaj bi počel? Ga takoj pričnete animirati, se igrati z njim ali ga pustite, da sam najde zaposlitev, ki mu bo krajšala čas?

image

Ni vedno lahko navdušiti otrok in jih pripraviti do tega, da uživajo v družinskih aktivnostih. Intenzivno ukvarjanje z otroki je investicija v dobro počutje vseh, saj bo otrok potešil svojo radovednost in zadovoljil željo po odkrivanju sveta.

image

Naj bo vožnja prijetno doživetje za družino. Načrtujte zabavo na poti že pred odhodom in poskrbite za prijetno vzdušje v avtu. Ne pozabite - voznik mora biti osredotočen na vožnjo, zato pa je toliko bolj dobrodošlo, če se nekdo ukvarja z otroci.

image

Vsi drobni trenutki našega življenja, ki vključujejo ljubezen, veselje in vsa druga pozitivna čustva, pripomorejo k naši sreči, ki jo lahko širimo v okolico. S pozitivno naravnanostjo smo zgled ne samo otrokom, temveč tudi vsem ostalim, ki stopajo na pot samostojnosti.

STRAN 1 OD 1

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?