|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O NOSEČNOSTI

Znaki, ki napovedujejo spol otroka

Avtor: Helena Mlakar | 25.12.2023
image

Najbrž jih tudi vi poznate kar nekaj. V prispevku pa si preberite najbolj nenavadne znake, ki naj bi napovedovali, kakšnega spola bo še nerojeni otrok!

IMENA

Očarljiva imena za deklice s francoskim pridihom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.11.2023
image

To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa zelo "šik".

IMENA

Angelska imena za deklice in dečke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.10.2023
image

Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Kako spočeti deklico?

Avtor: Helena Primic | 26.8.2023
image

Številni strokovnjaki, ki svetujejo, kako spočeti deklico, se strinjajo, da si lahko par poveča možnosti tudi tako, da ženska med spolnim odnosom ne doživi orgazma. Ostale trike in metode preverite v članku!

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

9 znakov, ki razkrivajo spol otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.7.2023
image

Nekateri si ne želijo izvedeti, kakšnega spola je otrok v trebuščku, kljub temu je v vsakemu malce radovednosti, da bi še pred rojstvom izvedeli, ali bo otrok fantek ali punčka. Če ste tudi vi med njimi, potem si lahko pomagate s temi znaki.

MAMIN KOTIČEK

13 razlogov, zakaj je super imeti otroke istega spola

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.4.2023
image

Ali je slabo imeti tri ali celo več malčkov istega spola? To so razlogi, zakaj bi si morda želela imeti več otrok istega spola.

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

VIDEO: Kako razkriti spol otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.10.2022
image

V tujini je zelo priljubljen dogodek, ko starši razkrijejo spol otroka. V zadnjem času postaja to popularno tudi pri nas.

NASVETI ZA OČKE

Očetje deklic živite dlje

Avtor: M. T. | 18.6.2022
image

Najnovejše študije kažejo, da očetje, ki imate doma punčke živite dlje. Preverite, za koliko se podaljša življenjska doba očetov in mam z deklicami.

IMENA

Najlepše ime za punčko je ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.2.2021
image

Na Facebook profilu Ringaraja.net bomo izbrali najlepše ime za punčko.

PROSTI ČAS

Punčka iz kroglice

Avtor: P.L. | 13.12.2011
image

Pred vrati so počitnice, december je čas, ko v stanovanju diši po piškotih in božičnem kruhu. Otroci in starši so skupaj, čas je za razne igre in ustvarjanje. Skupaj z otroki naredite ljubke punčke, ki jih lahko obesite v otroško sobo ali na smreko.

STRAN 1 OD 2

Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nasveti za očete pri porodu: To je prepove...
Bodoči očetje, preberite si, katerih stvari svoji dragi med popadki in rojevanjem ne smete ne omeniti, niti pomisliti na...