|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tega ne govorite noseči partnerki

Uredništvo Ringaraja.net, 15.7.2023
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;)

image
Ne izzivajte najboljše ženske na svetu in najslajše nosečnice na svetu, ki je po naključju vaša žena. (Freepik.com)
/11


Ko je ženska v noseča, jo je zlahka razjeziti, saj imajo nosečniški hormoni izjemno moč, da vržejo s tira še tako neomajno žensko. Zakaj se potem zdi, da moški včasih date »vse od sebe«, da bi spravili ob živce njo, ki jo imate najraje na svetu?

 

Predpostavka, da moški včasih ne razumete, kako se ženske počutimo, je povsem resnična in to velja tudi za normalne okoliščine. In ko v ženski raste novo življenje ... No, takrat se stvari samo še (malo) zakomplicirajo.

 

Če pričakujete otroka, je najbolj pametno, da ... Ne izzivate jeze najboljše ženske na svetu in najslajše nosečnice na svetu, ki je po srečnem naključju - vaša žena.

 

Ne odgovarjajte ji nazaj

Čeprav je to naravna reakcija - saj veste, ko te nekdo razjezi in mu ti vrneš enako, - je v tem primeru pametneje, da se poskušate zadržati. Ugriznite se v jezik. Nihče si ne želi tretje svetovne vojne zaradi malenkosti, kot je "slabo" kuhana kava, kajne?

Zdaj, ko je dojenček na poti, pametno izbirajte svoje »bitke«.

 

PREBERITE ŠE: 5 stvari, ki bi jih moral očka vedeti prej

 

Ne govori neumnih šal

Ne govorite nič takega kot "izgledaš, kot da si pogoltnila žogo". Morda se vam v glavi sliši smešno, a v resnici ... je daleč od smešnega. Torej, ne primerjajte nosečnice z okroglimi predmeti v svojem okolju in ne duhovičite glede zavezovanja vezalk v visoki nosečnosti.

Sklonite se in ji zavežite vezalke.

 

Ne poskušajte nadzorovati njene potrošnje

V drugi polovici nosečnosti imajo včasih ženske neizmerno potrebo po nakupovanju. Večinoma gre za malenkosti za dom, saj se takrat pojavi želja po "gnezdenju". Če to ni nekaj, zaradi česar bosta oba bankrotirala, jo pustite pri miru ...

 

Dejansko vam ni treba hoditi na redna moška srečanja

Če greste ven na pijačo enkrat ali dvakrat na teden, bi morda lahko to enkrat izpustili? Ni namreč lahko biti več mesecev stran od zakajenih prostorov in pozabiti na okus svojega najljubšega vina. Če to počne zaradi višjega namena, vam ji morda ni treba delati skomin tako pogosto?

Če reče: "Vse je v redu", najverjetneje ni (tako kot pred nosečnostjo). Samo tokrat tvegate, da vam bo to, zakaj pravzaprav ni v redu, razložila s povišanim tonom. Najmanj. In morda bo pritekla tudi kakšna solza ...

 

PREBERITE ŠE: Kaj mora vedeti očka, ko pričakujeta prvo hčerko?

  

Previdno izbirajte svoje komplimente

Ko je nosečnica nervozna, in vsaka nosečnica ima takšne dneve, je lahko vaš "danes siješ" razumljen tudi kot "debela si", vaš "danes si lepa" ... "debela si", "trebušček se ti res pozna" ... "debela si" ... Opazite vzorec?

Previdno s komplimenti. Samo ljubite jo - najbolj na svetu.

 

VIR: mondo.rs na Ringeraja.rs

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
13
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
9
7 sprememb vagine med nosečnostjo
Ste vedeli, da se pogosto med nosečnostjo spremeni tudi vaša vagina? O teh spremembah se govori le redkokdaj, zato vam r...
5
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
4



Tudi S-P.-ji imajo plačan očetovski dopust
Očetovski dopust za nego in varstvo otroka v najzgodnejšem obdobju, pripada tudi očetom, ki si plačujejo prispevke kot s...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?