|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVJE IN NEGA

Je božična zvezda res strupena?

Avtor: Ema Rotar | 15.12.2023
image

Decembra se v naše domove naseli duh praznikov in ena od simbolov decembrskega časa je tudi okrasna rastlina božična zvezda, za katero mnogi trdijo, da je strupena. Pa je to res?

BLOGERJI

BLOG: Decembrska evforija

Avtor: Helena Primic | 13.12.2023
image

Prava sreča je zares zelo skromna in ne potrebuje veliko, da jo začutimo. Toda včasih je pot do nje tudi ovinkasta ter okrašena s kičastimi lučkami in okraski.

AKTIVNOSTI

Družinske aktivnosti za ves december

Avtor: Sanja Filipović, adventnikoledar.com | 11.12.2023
image

Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve veselega pričakovanja do božiča oziroma konca leta.

NAREDIMO SAMI

IDEJA ZA USTVARJANJE: Papirnati Božiček

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.12.2023
image

December je odličen čas za ustvarjanje z otroki. Za ta vikend vam ponujamo enostavno ustvarjalno idejo: Božičke iz papirja, s katerimi boste lahko okrasili vse kotičke doma.

ČAS Z DOJENČKOM

To velja za decembrske otroke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.12.2023
image

Vas je decembra osrečilo malo bitje ali pa vas še bo in je to po novem vaš najsrečnejši mesec v letu? Potem si preberite šest zanimivih dejstev, ki naj bi vejala za otroke, rojene decembra ter njihove najbolj izrazite značajske lastnosti.

ODNOSI V DRUŽINI

Recept za čarobni družinski december

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 5.12.2023
image

Ste si tudi vi zaželeli, da bi bil december prav posebno čaroben za vašo družino? Da bi ga preživeli skupaj in se neizmerno zabavali? Da bi vam ostal v prijetnem spominu? Pa poglejmo, kaj lahko za to storimo sami. Potrebujemo …

BLOGERJI

Vsaka stvar je lahko čarobna

Avtor: Miriam Kalan | 4.12.2023
image

Ne bodite presenečeni, če se vam bodo dobra dela vrnila v najbolj možno čudovitih oblikah in takrat ne pozabite, da je lahko vse čarobno ali pa nič – tako, kot se odločite.

image

Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega meseca spočetih največ otrok. Kaj je razlog za to? Preverite v nadaljevanju.

AKTUALNO

9 idej za Miklavževa darila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.12.2023
image

Veseli december je tu in kmalu nas bo obiskal prvi dobri mož - Miklavž. Pripravili smo vam 9 idej za obdarovanje naših najmlajših.

VZGOJA IN RAZVOJ

Čudovit način, da otroku poveste resnico o dobrih možeh

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.11.2023
image

Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, na katera vedno težje odgovarjate. Kako mu razkriti resnico? Tukaj boste našli odlično idejo.

STRAN 1 OD 3

Vročina pri otroku: Ne znižujte je prehitro!
Če ima vaš otrok povišano temperaturo 37,6 stopinj Celzija, to že ni razlog, da mu daste zdravilo za zniževanje le te.
Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...