|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BLOGERJI

BLOG: Meditacija za premagovanje strahov

Avtor: Helena Primic | 6.9.2020
image

Glede na trenutne globalne razmere v tokratnem blogu z vami delim vodeno meditacijo za premagovanje strahov, ki sem jo ustvarila posebej za vas, bralce Ringaraja.net.

BLOGERJI

BLOG: Ko otroci prvič vidijo slikanico ...

Avtor: Ksenija Šoster Olmer | 20.1.2019
image

Težko bi verjeli, kakšna sveta tišina je zavladala, ko sem odprla prvo stran. Otroci so z očmi požirali mene, barvaste ilustracije in zgodbico.

image

Letošnji že 12. Festival znanosti Hokus Pokus bo v ospredje postavil odnos med človeškim telesom in strojem.

EKO NAMIGI

Mednarodni dan miru

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.9.2012
image

21. septembra bo svet praznoval mednarodni dan miru.

OZNAKE:

POČITNIŠKI NAMIGI

7 čudes sveta

Avtor: Ziva Sorn | 19.4.2010
image

Že v antičnih časih so popotniki sestavljali sezname največjih čudes, na katere so naleteli na svojih popotovanjih. Pogosto so sezname omejili na sedem krajev, saj je številka sedem v antični Grčiji pomenila sinonim za popolnost in izobilje.

OZNAKE:

RESNIČNE ZGODBE

Filipov prihod na svet

Avtor: FSM | 24.1.2010
image

Da vam še jaz zaupam mojo porodno zgodbo: Dne 13.05.2006 mi je zjutraj ob 7h, v bistvu že v petek zvečer del, odtekla voda in začeli so se popadki na 10 min.

STRAN 1 OD 1

BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...