|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BLOGERJI

BLOG: Vsi smo v istem "šmornu"

Avtor: Helena Primic | 24.9.2020
image

Vsi smo skupaj v tem trenutnem Zemeljskem šmornu. Levi in desni. Tisti proti maskam in tisti za maske. Tisti, ki verjamejo v koronavirus in tisti, ki ne. Uradni strokovnjaki in teoretiki zarote. Ovce in prebujeni. Prijatelji in sovražniki.

BLOGERJI

BLOG: Meditacija za premagovanje strahov

Avtor: Helena Primic | 6.9.2020
image

Glede na trenutne globalne razmere v tokratnem blogu z vami delim vodeno meditacijo za premagovanje strahov, ki sem jo ustvarila posebej za vas, bralce Ringaraja.net.

STRAN 1 OD 1

BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...