|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Kako z energijskimi vajami vrniti telo v ravnovesje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.12.2023
image

Starševstvo je lahko izjemno naporno in ob vzgoji naših najmlajših večkrat pozabimo nase. Zato vam tokrat v nagradni igri podarjamo knjigo, ki vam bo pokazala vaje, ki vas bodo napolnile z energijo.

NOVOROJENČEK

VIDEO: Dvojčka v objemu tudi po rojstvu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.4.2022
image

Na spletu se je znašel video dvojčkov, ki sta tudi po rojstvu ostala tesno objeta. Poglej si ganljiv posnetek dvojčkov, ki objeta neizmerno uživata v posebni kopeli za novorojenčke.

BLOGERJI

BLOG: Meditacija za premagovanje strahov

Avtor: Helena Primic | 6.9.2020
image

Glede na trenutne globalne razmere v tokratnem blogu z vami delim vodeno meditacijo za premagovanje strahov, ki sem jo ustvarila posebej za vas, bralce Ringaraja.net.

RINGARAJIN KLEPET

Otroku prisluhnimo z odprtim srcem

Avtor: Helena Primic | 10.8.2019
image

Za duhovni razvoj otroka bomo naredili največ, če bomo sami v ravnovesju. Najbolj pa mu škodimo, če mu vsiljujemo lastna prepričanja - pa ni važno, ali so materialistično ali duhovno naravnana.

ODNOSI V DRUŽINI

Kako postati srečen starš?

Avtor: Helena Primic | 2.11.2017
image

Čeprav se nam včasih zdi, da bi potrebovali le več časa in denarja, pa bi bila vsa družina srečna, smo to, kje lahko starši zares iščemo srečo, vprašali Swamija Jyothirmayaha, ki bo od 6. do 8. novembra v Sloveniji vodil svetovno znan Program sreče.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Pot k sebi

Avtor: Ivan Aleksin | 25.11.2010
image

Vsakodnevna vadba nas vodi k odkrivanju sebe, k odkrivanju tega kar si v resnici želimo, kdor v resnici smo. Vzemite si čas, umirite vaš um, se sprostite, ne mislite na običajne vsakdanje stvari, potujte v sebe.

MATERINSTVO

Duhovna vez med otrokom in mamo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.6.2010
image

Nedvomno se med staršema in otrokom splete že pri rojstvu prav posebna vez, vez, ki traja vse življenje. Vez, ki jo je potrebno negovati.

FIT NOSEČNICA

Kaj vse lahko počnem v nosečnosti?

Avtor: Petra Mauer | 24.1.2010
image

V času neštetih možnosti zna nosečnica poskrbeti zase in za svojega otroka ne le z branjem priporočene literature, pač pa tudi z veliko bolj alternativnimi zadevami.

STRAN 1 OD 1

Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...