|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Med nosečnostjo lahko Bownovo terapijo uporabimo za lajšanje ali odpravo različnih nosečniških tegob - od slabosti in zgage do bolečin v križu in tesnobe. Pomaga pa tudi pri zanositvi!

POROD

Ali mora porod boleti?

Avtor: dr. Špelca Morojna, dipl. laktacijska svetovalka, IBCLC | 19.1.2024
image

Normalno je, da se nosečnica boji poroda. Porod boli. Zakaj in kako?

ZDRAVA NOSEČNOST

Tehnike sproščanja med nosečnostjo

Avtor: Ana Devayani Kersnik | 25.12.2023
image

Joga nas uči, kako povezati um, duha in telo, da dosežemo notranji mir in ravnovesje v telesu. Preverite, kako se lahko z jogijskimi tehnikami sproščanja učinkovito sproščate tudi v nosečnosti.

image

Otroku je popolnoma vseeno, ali ga objema in ljubkuje mama v raztegnjeni trenerki ali lepo urejena mamica. Prav tako mu je vseeno, ali se z njim igrate v razmetanem ali pospravljenem stanovanju.

VSE O NOSEČNOSTI

Ob čem dojenčki v trebuhu najbolj uživajo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2023
image

Otrok se v trebuhu razvija, raste in počne še marsikaj zanimivega, večino časa pa lepo uživa, če uživa tudi mamica. Vse kar počne nosečnica, namreč, vpliva tudi nanj. Preveri, katerih osem stvari še posebej ugaja razvijajočemu se dojenčku v trebuhu.

image

Preko telesa vplivamo na možgane ter tako spreminjamo čutenje in vedenje. Preverite vaje, ki vam bodo v pomoč ob razbijanju srca, strahu, paniki in podobnih neprijetnih stanjih. Te telesne vaje lahko izvajate skupaj z otrokom vedno in povsod.

image

Kaj je čustvena priprava na porod, zakaj je tako zelo pomembna tako za porodnico kot partnerja, kako se lotiti različnih strahov pred porodom ... Preverite, kaj odgovarja psihoterapevtka.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Aprila sadimo in snujemo spremembe na vrtu

Avtor: Jožica Golob-Klančič univ. dipl. ing. hort. | 11.4.2023
image

Od nekdaj velja, da spomladi sadimo vrtne trajnice.

image

Ste vedeli, da ravno med materinskim dnevom in dnevom očetov po vsem svetu obeležujemo še mednarodni dan družine? To je 15. maj.

POČITNIŠKI NAMIGI

Jesen v Zadru

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.10.2021
image

Za popolno uživanje v topli jeseni, vam podarijo 20% popust na vse nočitve med tednom. Za tiste, ki bi želeli ostati dlje, je možno tudi kombiniranje z vikend nočitvami.Od 589 kun za sobo in nočitev.*Velja do 25.11.2021.

STRAN 1 OD 4

Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.