|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POROD

Ali mora porod boleti?

Avtor: dr. Špelca Morojna, dipl. laktacijska svetovalka, IBCLC | 19.1.2024
image

Normalno je, da se nosečnica boji poroda. Porod boli. Zakaj in kako?

image

Po porodu se znajdeš v povsem novi situaciji. Zato je nujno, da se nanjo pripraviš. O tem, kako, kdaj in zakaj pripraviti poporodni načrt, smo se pogovarjali poporodno dulo, Asjo Samec.

PRIPRAVE NA POROD

VIDEO: Dobra psihološka priprava na porod

Avtor: Andreja Obal, www.premakni.se | 22.9.2023
image

Odličen video za vse, ki boste v prihodnjih tednih, mesecih rodile. Pomembno je, da se dobro psihično pripravite na porod, še posebej prvorodke, ki ne veste, kaj pričakovati.

PRIPRAVE NA ZANOSITEV

Kako se pripraviti na zanositev?

Avtor: Helena Mlakar | 19.7.2023
image

S partnerjem ste se odločili, da je napočil čas za malega dišečega dojenčka. Mogoče se sprašujete, na kaj vse morate biti pozorni, kako se pripraviti na nosečnost. Ponujamo vam nekaj nasvetov.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Poletna abeceda

Avtor: Helena Primic | 25.6.2019
image

S kot sonce, M kot morje in O kot odklop - glavne sestavine poletja, ki je že tik pred vrati. Pripravite se na poletne počitnice in nepozabno poletje s poletno abecedo!

VSE O ŠOLAH

Da bo prvi šolski dan zares brezskrben

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.8.2018
image

Otroka pripravite na nov ritem, skrbno izberite izvenšolske dejavnosti, poskrbite za zdravo prehrano in pravočasno pripravite šolsko torbo.

image

Se moram na porod zares pripraviti? Ali je smiselno že vnaprej razmišljati, kaj vse se lahko zgodi, če pa v resnici nihče ne ve, kaj se bo med mojim porodom dogajalo? V čem je smisel porodnega načrta in ali ga res moram napisati?

PRIPRAVE NA POROD

Priprave na porod in porodni načrt

Avtor: dr. Zalka Drglin | 9.10.2013
image

Kako se pripraviti na porod? Ali naj sestavimo porodni načrt in kakšen naj bo? Kako se soočati s strahom pred porodom in kako osebju v porodnišnici pojasniti, kakšne so tvoje želje glede poroda? Preberi nasvete strokovnjakinje dr. Zalke Drglin.

STRAN 1 OD 1

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Poglejte, kako pravzaprav izgleda porod
Trenutek, ko se ustvari življenje je neverjeten, otrokov prihod na svet pa je še bolj čudežen.