|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Nekaj drobtinic o nosečnosti, ki so vam jih zamolčali, a se bodo skoraj zagotovo uresničile. Te so malo manj lepe, ne tako zelo sladke, a žal, še kako resnične. Bodoče mamice, brez strahu, tale prispevek je bolj za smeh …

POROD

Ali mora porod boleti?

Avtor: dr. Špelca Morojna, dipl. laktacijska svetovalka, IBCLC | 19.1.2024
image

Normalno je, da se nosečnica boji poroda. Porod boli. Zakaj in kako?

PRIPRAVE NA POROD

Priprave na porod

Avtor: Tina Cipot Mal | 18.1.2024
image

Ko trebušček zraste in se približa čas poroda, se v bodoči materi začnejo porajati številna vprašanja. Nekatera od njih smo zastavili Andreji Tekauc Golob, dr. med., z ginekološkega oddelka Splošne bolnišnice Maribor.

DRUŽINSKE ZGODBE

Izpoved mame "divjega" otroka

Avtor: Anonimna mama | 30.11.2023
image

V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je prizadel odnos staršev sinovih vrstnikov.

POROD

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.11.2023
image

Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

ŠOLA ZA STARŠE

VIDEO: Metode lajšanja obporodne bolečine

Avtor: UKC Ljubljana, Uredništvo Ringaraja.net | 12.11.2023
image

Največji strah nosečnic je zagotovo strah pred veliko porodno bolečino. Na srečo na voljo številne različne metode lajšanja te bolečine, od bolje alternativnih do tehnik lajšanja obporodne bolečine s pomočjo zdravil. Več o tem izveste v videu ...

ODNOSI V DRUŽINI

Samo ne povejte mami, da imam tudi očeta zelo rad

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.11.2023
image

Za primer, kaj se dogaja v otrokovi duši, poskusite zapreti oči in si predstavljati človeka, za katera bi brez razmišljanja dali svoje življenje. Zdaj pa si predstavljajte, kako se vsi trije trdno držijo za roke na visoki skali, ki se začne rušiti.

NOVOROJENČEK

Iskreno: Prve misli mamic po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.9.2023
image

Dete je zajokalo in položili so ga v mamine roke. Kaj so prve misli mamice, ko presrečna prvič objame svojega otroka? Preberite nekaj iskrenih in resničnih misli novopečenih mamic.

POROD

VIDEO: 7 najboljših položajev pri porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2023
image

Zakaj je pomembno, v kakšnih položajih rojevamo? Kateri so najboljši položaji za porod? Poglejte si v videu, katerih sedem položajev vam bo pomagalo, da boste hitreje in lažje rodili.

RESNIČNE ZGODBE

Poslovila sva se od 4. in 5. sina

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.9.2023
image

Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si eno srce. Imela sva priložnost preživeti le nekaj ur z njima, a za vse nas zelo dragocenih in neprecenljivih.

STRAN 1 OD 4

Nasveti za očete pri porodu: To je prepove...
Bodoči očetje, preberite si, katerih stvari svoji dragi med popadki in rojevanjem ne smete ne omeniti, niti pomisliti na...
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...