|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

SPOLNOST

Ženski orgazem ima devet ravni

Avtor: Helena Primic | 23.1.2024
image

Številni moški in ženske vaginalne krče na četrti ravni popolnega ženskega orgazma napačno pojmujejo kot popolni orgazem, saj domnevajo, da ženske doživljajo enako vrsto orgazma kot moški. Toda na tej točki ni ženska niti na pol poti!

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Dotikanje nosečniškega trebuščka - da ali ne

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.11.2023
image

Ste med nosečnostjo opazili, koliko ljudi zanima za vaš trebušček? Nekateri so tako očarani, da preprosto ne prenesejo, da se ga ne bi dotaknili.

VSE O NOSEČNOSTI

Ob čem dojenčki v trebuhu najbolj uživajo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.9.2023
image

Otrok se v trebuhu razvija, raste in počne še marsikaj zanimivega, večino časa pa lepo uživa, če uživa tudi mamica. Vse kar počne nosečnica, namreč, vpliva tudi nanj. Preveri, katerih osem stvari še posebej ugaja razvijajočemu se dojenčku v trebuhu.

image

Objemi, poljubčki, nošenje po rokah in nežnost, ki jih starši nudimo svojim dojenčkom, jim ne daje zgolj občutka varnosti, topline in ljubezni. Znanstveniki ugotavljajo, da lahko objemi vplivajo celo na same celice in ta vpliv traja tudi več let.

NOVOROJENČEK

Več kot boste dojenčka objemali, pametnejši bo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.5.2023
image

Če sodite med starše, ki neprestano objemajo, ljubkujejo in crkljajo svojega otroka, boste nad rezultati najnovejše raziskave navdušeni.

image

Kako se počuti novorojenček, ko je prvič v objemu mamice? Poglejte odziv novorojenčice v video posnetku, ko so jo želeli vzeti iz maminega naročja. Še en dokaz, kako neverjetna so ta naša mala bitja že od prvih trenutkov življenja zunaj maternice.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ali veste, kateri objemi so zdravilni?

Avtor: Helena Primic | 16.6.2022
image

Preverili smo, kakšne vrste objemov poznamo in kateri so najbolj zdravilni.

image

Nagradna igra, v kateri smo podarjali tečaj masaže dojenčka, je zaključena. Preverite, kdo je srečna mamica oziroma očka, ki bo z ljubečim in pravilno izvedenim dotikom razvajal/a svojega dojenčka.

image

Masaža dojenčka je aktivnost, ki jo počnemo Z dojenčkom in ne NA dojenčku. Razlika je ogromna. Več o pravilni masaži dojenčka preverite v članku.

DRUŽINA

Vsak otrok najde svojo mamico ...

Avtor: M.H. | 21.4.2015
image

Poglejte si zelo lep posnetek, kjer otroci z zavezanimi očmi iščejo svojo mamico. In najde jo čisto vsak!

STRAN 1 OD 2

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...