|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Nagradna igra, v kateri smo podarjali tečaj masaže dojenčka, je zaključena. Preverite, kdo je srečna mamica oziroma očka, ki bo z ljubečim in pravilno izvedenim dotikom razvajal/a svojega dojenčka.

VSE O NOSEČNOSTI

Masaža za nosečnico

Avtor: Helena Mlakar | 22.7.2018
image

Obdobje nosečnosti lahko ženska sprejme z največjim veseljem, če je nanj pripravljena, saj bo v tem in kasnejšem obdobju dozorela kot ženska. Istočasno ji otrok prinese veliko življenjske energije, veselja in radosti.

NOVOROJENČEK

Masaža dojenčka

Avtor: Mojca Kurent | 12.7.2012
image

Pri masaži občutimo prijetno izkušnjo dotika, toplote, sprostitve in miru. Še pomembneje je, da taka občutja doživi dojenček, ki se je šele rodil v ta svet, saj mu take izkušnje prinesejo spodbudo za razvoj zdravega imunskega in živčnega sistema.

VSE O DOJENČKU

Masaža za dojenčke

Avtor: Helena Mlakar | 1.10.2010
image

Masaža za dojenčke obstaja že vrsto let. Prijemi, ki se pri njej izvajajo, so vzeti iz starodavne tehnike indijske in švedske masaže. Na dojenčke vpliva pozitivno in to je tudi njen namen.

STRAN 1 OD 1

Začenja se 16. festival Bobri
16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri bo otroke in mlade od 16. marca do 6. aprila razveseljeval s k...
Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...