|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kdo bo z nežnim dotikom razvajal svojega dojenčka?

Uredništvo Ringaraja.net, 29.10.2018
Nagradna igra, v kateri smo podarjali tečaj masaže dojenčka, je zaključena. Preverite, kdo je srečna mamica oziroma očka, ki bo z ljubečim in pravilno izvedenim dotikom razvajal/a svojega dojenčka.

image
Srečna dobitnica čudovite nagrade je ...
/11


Ni lepšega občutka, kot pod rokami čutiti nežno dojenčkovo kožo in gledati, kako s svojim ljubečim dotikom spodbudimo malo bitje, da od ugodja prede kot mali mucek.

S pomočjo čudovite nagrade, tečaja masaže dojenčka v skupini ostalih staršev, bo takšnega razvajanje daležen dojenček srečne izžrebanke nagradne igre Zadeni tečaj masaže MI-RNA, ki je potekala na Ringarja.net.

 

Nagrajenka je TANJA STARE.


Iskrene čestitke!

 

Masaža dojenčka so posebno ljubeči trenutki, ko se mamica ali očka s polno pozornostjo posvetita dojenčku ter mu prisluhneta skozi dotik in drugo neverbalno komunikacijo. Prek masažo svojemu dojenčku mamica in očka podarita ogromno, z njim stketa še globljo vez z njim, stimulirata njegova čutila in hkrati pospešita delovanje hormona sreče v svojem telesu. Vse to dojenček dobi le, če je masaža pravilno izvedena. 

Vse o pravilni masaži izveste v članku MASAŽA DOJENČKA JE UMETNOST POSLUŠANJA. Če bi ga radi prebrali, kliknite TUKAJ >>>

 

Povabilo na tečaj masaže dojenčka

Tečaj masaže dojenčka je odlična priložnost, da starši dobite spodbudo in podporo pri tem, da postanete strokovnjaki za masažo svojega sončka. Želite tudi vi z masažo zgraditi posebno ljubeč odnos s svojim malčkom? Vabljeni na tečaj masaže MIR-NA, ki ga izvaja mednarodno certificirana inštruktorica masaže dojenčka (IAIM CIMI) Irena Jamšek Halas, ki je obenem tudi Bownova terapevkta z licenco, maserka NPK, voditeljica priprav na porod po metodi HypnoBirthing® (HBCE) in obporodna spremljevalka (dula).

Vse informacije boste našli na spletni strani www.mir-na.si.

 

POMEMBNO OPOZORILO: Nagrajenka bo o izidu žreba obveščena na e-naslov, ki ga je navedla ob prijavi. Organizatorju morate najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o nagradi na e-naslov info@ringaraja.net javiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko), v nasprotnem primeru se izžreba drugega nagrajenca/ko. Davčno številko potrebujemo zgolj za osebno evidenco, saj v skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno.



Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
8
"Otrokov dolgčas predstavlja tretjino ...
Psihologi trdijo, da je dolgčas največji vir vseh težav tudi pri odraslih, še posebej pa pri otrocih.
5
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
5
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...
5



Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
GZS v javnem pismu proti krčenju sredstev ...
Slovenski založniki in knjigotržci odločno in enotno nasprotujemo krčenju javnih sredstev za pisano slovensko besedo, so...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?