|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Kaj je čustvena priprava na porod, zakaj je tako zelo pomembna tako za porodnico kot partnerja, kako se lotiti različnih strahov pred porodom ... Preverite, kaj odgovarja psihoterapevtka.

VZGOJA IN RAZVOJ

Čuječnost za otroke in najstnike

Avtor: Helena Primic | 1.12.2019
image

S pomočjo čuječnosti lahko otrok izboljša pozornost in je bolj umirjen, zmanjša doživljanje stresa in občutek tesnobnosti ter je manj impulziven, se na splošno bolje zaveda samega sebe in je v odnosu do okolice bolj empatičen.

image

Kaj je ičigo-ičie in kako jo lahko uporabimo v nosečnosti za bolj umirjeno nosečnost, da bo zares v skladu s svojo jin naravo?

DRUŽINA

Družinsko povezovanje z naravo

Avtor: Helena Primic | 4.5.2018
image

Ta vikend si vzemite čas za družinsko raziskovanje narave, ki ga lahko organizirate na različne načine. Za vas smo zbrali nekaj praktičnih idej, ki bodo družinske člane povezala tako z naravo kot drug z drugim.

PRIPRAVE NA POROD

Za miren porod

Avtor: Helena Primic | 10.2.2018
image

Vse nosečnice si želijo miren porod brez zapletov. Kako si lahko še pred porodom pomagajo doseči to notranjo mirnost, smo se pogovarjali z obporodno svetovalko in spremljevalko oz. dulo za nosečnice in mame po porodu Ireno Jamšek Halas.

VIDEO NASVETI

Video: Pilates za nosečnice - prepilates

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 9.1.2011
image

Prepilates so odlične vaje, s katerimi se nosečnice individualno ali v skupini sprostijo, umirijo, ogrejejo in pripravijo na vadbo. Oglejte si prikaz vaj in se ob njih sprostite tudi same!

MALI IN VELIKI SKUPAJ RASTEMO

Gremo v savno

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.11.2010
image

Pred nami so dnevi, ko bo obisk savne omilil nizke zunanje temperature in povečal našo odpornost, splošno počutje.

STRAN 1 OD 1

Spremljevalec pri porodu je del porodnega ...
Raziskave so pokazale, da se je ob prepovedi spremljevalca pri porodu povečal odstotek instrumentalnih porodov in porodo...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...