|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MAMICA PO PORODU

Ali je redno gibanje res brez veze?

Avtor: Helena Primic | 13.7.2020
image

Danes se začenja osemdnevni brezplačni spletni festival "Ali je redno gibanje res brez veze?", na katerem boste izvedeli recepte in trike za boljše počutje brez izgovorov in slabe vesti.

image

Za solidno formo je dovolj že desetminutna telovadba. Tokrat nam je Tanja Želj pokazala 13-minutno jutranje prebujanje sede in 9-minutno jutranje prebujanje v opori na vseh štirih.

FIT MAMICA

VIDEO: #telovadimdoma s Tanergijo - 4. del

Avtor: Tanja Želj | 25.4.2020
image

Danes bomo telovadili s Tanergijino ambasadorko Nino in se pred ali po vadbi sproščali z dihanjem po kvadratu. V članku obvezno preverite tudi majsko Tanergijino novost - pilates v živo na Facebooku!

image

Tokrat se bomo z ambasadorko zdravega načina gibanja, razmišljanja in življenja ter mojstrico pilatesa Tanjo Želj najprej dobro razmigali s palico, še pred tem preverili osnovna navodila varne vadbe doma in se na koncu tudi sprostili.

MAMICA PO PORODU

Gremo na Tanergijin dan brezplačnih vadb!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.8.2019
image

V soboto, 31. avgusta 2019, bo v pilates centru Tanergija® potekal dan brezplačnih vadb - Tanergijin dan. Poskrbljeno bo tudi za brezplačno varstvo!

MAMICA PO PORODU

Pravilna drža tudi po porodu

Avtor: Ana Devayani Kersnik | 1.5.2017
image

Nosečnost vpliva tudi na držo telesa, ki ji je po porodu treba posvetiti posebno pozornost, da ponovno vzpostavimo trden center telesa. Preverite, kateri vaji pilatesa sta se za to nalogo izkazali odlični.

OBLIKOVANJE TELESA V NOSEČNOSTI

Nosečke vadimo doma

Avtor: Tanja Želj, prof. športne vzgoje www.tanergija.si | 22.12.2011
image

Tri pilates vaje za super počutje od začetka do konca nosečnosti.

OBLIKOVANJE TELESA V NOSEČNOSTI

Vaje na boku – za stabilen center in fit noge

Avtor: Tanja Želj, prof. športne vzgoje www.tanergija.si | 22.12.2011
image

Tokrat vam predstavljamo 3 vaje, s katerimi lahko v bočnem položaju aktivirate center telesa in noge. Bočni položaj je v nosečnosti prijeten in dovoljen, zato so vaje še posebej primerne za nosečnice.

OBLIKOVANJE TELESA V NOSEČNOSTI

Redna gibalna aktivnost

Avtor: Tanja Želj, prof. športne vzgoje www.tanergija.si | 24.10.2011
image

Redna gibalna aktivnost pozitivno vpliva na dobro zdravstveno stanje in počutje. Enako velja tudi v času nosečnosti. Tokrat predstavljamo tri vaje, ki jih lahko izvajate kjer koli. Pred vajami rahlo ogrejte svoje sklepe.

NASVETI V NOSEČNOSTI

Preprečite bolečine v križu z vadbo

Avtor: Tanja Želj, prof. športne vzgoje www.tanergija.si | 13.9.2011
image

Dobro je, da nosečnica vzdržuje svojo telesno pripravljenost skozi vso nosečnost. Obstajajo pilates vaje, ki preprečujejo ali omilijo prav bolečine v ledvenem predelu, torej v križu.

STRAN 1 OD 2

24 močnih fotografij brazgotin carskega reza
photo
V prizadevanju za razbijanje stigme okoli carskega reza matere na družabnih omrežjih vse pogosteje prikazujejo brazgotin...
6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...