|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ŠOLA ZA STARŠE

VIDEO: Preprečevanje bolečin v križu v nosečnosti

Avtor: UKC Ljubljana, Uredništvo Ringaraja.net | 7.8.2023
image

Obremenjenost hrbtenice v križu je v nosečnosti iz meseca v mesec večja, zato je pogosta težava noseč stalno prisotna bolečina v križu. V videu si poglejte, s katerimi vajami lahko to bolečino ublažite.

ZDRAVA NOSEČNOST

Kako deluje kraniasakralna terapija?

Avtor: Helena Primic | 4.6.2023
image

KST je odlična za pripravo na nosečnost, primerna tudi med nosečnostjo, zelo dobrodošel pomočnik pri poporodni obravnavi mamic in dojenčkov, uporabimo pa jo lahko tudi za vzpostavitev sinhronosti v družinski biodinamiki.

image

Ta teden bomo s Tanjo Želj telovadili za manj bolečin v križu, Tanergijina ambasadorka Anita pa nam bo pokazala 7-minutno ogrevanje in 17-minutni pilates za odlično preventivo v boju proti bolečinam v križu.

ZDRAVA NOSEČNOST

Je vadba v vodi varna za nosečnice?

Avtor: Helena Primic | 16.9.2018
image

Ali je vadba v vodi zares varna za nosečnice in njihove otročičke v trebuščku, smo se pogovarjali z Mino Marinčič, vodjo vadbe v vodi Mamina vadba. In kaj je Mino spodbudilo k vodenju vadbe v vodi?

MAMICA PO PORODU

Pravilna drža tudi po porodu

Avtor: Ana Devayani Kersnik | 1.5.2017
image

Nosečnost vpliva tudi na držo telesa, ki ji je po porodu treba posvetiti posebno pozornost, da ponovno vzpostavimo trden center telesa. Preverite, kateri vaji pilatesa sta se za to nalogo izkazali odlični.

image

Otroci se morajo gibati, biti aktivni in najboljši zgled zanje so starši. Če je aktivna vsa družina, se rekreira skupaj, spodbuja drug drugega, je veliko lažje. Telesna aktivnost otroka igra pomembno vlogo tudi pri pravilni drži.

STRAN 1 OD 1

Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!