|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Starši slepih in slabovidnih otrok so upravičeni do obeh dodatkov sočasno - dodatka za pomoč in postrežbo ter dodatka za nego otroka!

BOLEZNI IN STANJA

10 zmot in 10 resnic o slepoti

Avtor: Helena Primic | 16.10.2018
image

Ali res drži, da imajo slepi ljudje bolj razvit t.i. šesti čut? In da vsi ljudje s slepoto, torej tudi slepi otroci živijo v popolni temi? V članku preverite deset najpogostejših zmot o slepoti.

image

Kaj lahko storite, če opazite, da vaš otrok ne vidi dobro? Kam se obrniti po pomoč? Kako vam lahko pomagajo v Zavodu za slepo in slabovidno mladino? Preberite si.

STRAN 1 OD 1

Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...
Ali paket ob rojstvu novorojenčka ostaja?
Državni zbor je maja letos sprejel Zakon o uravnoteženju javnih financ. Ta pa se dotika tudi družin. Nekaj sprememb je p...