|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ali je golota še vedno tabu tema? Sodijo družine na nudistično plažo? Ali so starši lahko goli pred svojimi otroki? Preberite si mnenje mag. Kornelije Ferčak.

BOLEZNI IN STANJA

10 zmot in 10 resnic o slepoti

Avtor: Helena Primic | 16.10.2018
image

Ali res drži, da imajo slepi ljudje bolj razvit t.i. šesti čut? In da vsi ljudje s slepoto, torej tudi slepi otroci živijo v popolni temi? V članku preverite deset najpogostejših zmot o slepoti.

SPANJE

Otroka je ponoči strah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2010
image

Nočni strahovi so nekaj, kar v vsaj enem izmed obdobij odraščanja spoznajo vsi malčki. Starši reagiramo na otrokove strahove različno, bolj ali manj uspešno. Kaj bi otroku najbolj pomagalo? Poglejmo, kaj predlagajo strokovnjaki za otroško vzgojo.

UČENJE IN IGRA

Moje zanimivo telo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Nadvse posebna knjiga, s katero se bo otrok dolgo zabaval in se ob njej tudi veliko naučil!

STRAN 1 OD 1

Nošenje v nosilki poleti - da ali ne
Ne glede na letni čas, otroci se radi nosijo, vi si pa ne morete predstavljati, da bi imeli pri tako visokih temperatura...
Potovanje z dojenčkom in otrokom je posebn...
Mamico blogerko smo prosili, da nam "iz prve roke" pove, kaj pomeni potovati z dojenčkom in otrokom tudi zelo daleč od...