|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

V projektu Lahkonočnice bo po objavljeni celotni seriji novih pravljic že 163 pravljic, ki nagovarjajo aktualne teme, s katerimi se pri odraščanju srečujejo otroci, staršem in vzgojiteljem pa nudijo izhodišče za pogovor z njimi.

image

Odvili se bodo številni dogodki in dejavnosti, ki prispevajo k boljšemu prepoznavanju pomena bralne pismenosti in bralne kulture na nacionalni ravni pa tudi v zamejstvu in po svetu.

image

Pot od črte do prvih črk je lahko lahkotna in zabavna, le pravilno se je moramo lotiti. S pomočjo delovnih zvezkov vzgojiteljice Ester Derganc bo to otročje lahka naloga.

image

Na Sejmu na zraku, ki bo v okviru 26. Slovenskih dnevov knjige potekal od 18. do 20. junija 2021, boste lahko kupili otroške knjige s posebnimi sejemskimi popusti.

VSE O ŠOLAH

Za mentorje in mentorice: Projekt Naša mala knjižnica

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.9.2020
image

Že trinajsto leto se lahko mentorji in mentorice pridružite prav posebnemu projektu za spodbujanje branja: Naša mala knjižnica. Preberite, kateri so razlogi, da sodeluje tudi vaš razred in bodite zraven. Čas za prijavo je še do 25. septembra!

BLOGERJI

BLOG: Ko otroci prvič vidijo slikanico ...

Avtor: Ksenija Šoster Olmer | 20.1.2019
image

Težko bi verjeli, kakšna sveta tišina je zavladala, ko sem odprla prvo stran. Otroci so z očmi požirali mene, barvaste ilustracije in zgodbico.

STRAN 1 OD 1

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?