|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Na tržišču je veliko plavalnih pripomočkov za otroke. Pa so res vsi primerni? Je Fredov obroč primerna izbira za dojenčke? Kaj pa plavut morskega psa? Preberite si!

image

Kdaj je pravi čas, da se otrok nauči plavati? Kaj storiti, če se boji vode? Kako ga pravilno učiti?

POŠKODBE IN NESREČE

Otrok naj ne bo ob vodi NIKOLI SAM!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.7.2021
image

Otroci obožujejo vodo, kopanje v kadi ali bazenčku. Privoščite jim, vendar se držite enega pomembnega pravila: med kopanje BODITE VES ČAS ZRAVEN in ne puščajte otroka samega niti za sekundo!

ČAS Z DOJENČKOM

Plavanje z dojenčkom

Avtor: Gorenc Jazbec Špela, dipl. fiziot, terapevt RNO | 9.7.2018
image

Kdaj začeti s plavanjem na plavalnem tečaju je odločitev staršev, ki jo sprejmejo glede na to, kako se bo odzval njihov dojenček.

AKTIVNOSTI

Dan na plaži

Avtor: Metka Troha | 1.6.2011
image

Za lep dan z otrokom na plaži se je potrebno v naprej pripraviti, sicer se lahko uživaški dan na soncu spremeni v dan, poln nejevolje, ki se bo predčasno zaključil z odhodom domov. Preberite, na kaj morate pozorni, da se vam to ne bo zgodilo.

STRAN 1 OD 1

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je duda res tako slaba razvada?
Se tudi vam zdi, da bi vaš dojenček potreboval dudo, pa mislite, da mu je ne bi bilo prav dati, saj jo strokovnjaki odsv...