|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Zunaj lije kot iz škafa. Otroci se valjajo po sedežni garnituri in ne vedo, kaj bi sami s sabo. Če si ne želite tega scenarija, vnaprej načrtujte igre v primeru slabega vremena. Ponujamo vam nekaj namigov, kako razveseliti otroke na kisel dan.

DRUŽINA

Gremo na družinski sprehod po dežju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.5.2019
image

V dežju se narava umiri na poseben način, kar pomirljivo vpliva tudi na otroke in odrasle. Zato izkoristite te deževne dni in se odpravite v gozd, na bližnjo njivsko pot ali na sprehod po deževni naravi kar tako.

IDEJE ZA IGRO

Na pomoč, dež nam je pokvaril rojstni dan!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.5.2019
image

Preverite hitre rešitve za rojstnodnevno zabavo, ko vam vreme prekriža načrte.

UČENJE IN IGRA

Ko dežuje

Avtor: Helena Primic | 9.4.2017
image

Skakanje po lužah in spoznavanje deževnega gozda je sicer odlična ideja za aprilske deževne dni, toda takšna zabava po navadi ne traja cel dan. Preverite, kaj vse še lahko počnete z otroki na deževni dan.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ko dežuje …

Avtor: Helena Mlakar | 8.6.2011
image

Se tudi vaš otrok zdolgočaseno preklada po stanovanju? Se prepiri med sorojenci kar vrstijo? Deževnih dni pa še kar ne bo konec …Zbrali smo nekaj idej za igro, morda pridejo prav tudi vam.

image

Kako že pravijo? Živemu človeku se zgodi vse, tudi to, da prosi štiriletnika, naj odklene avto, mu obljublja najboljši avto na daljinsko vodenje in si z rokami zakriva obraz pred dežjem.

KAJ STORIM KO ...

Znate voziti v dežju?

Avtor: M. T. | 6.10.2010
image

Dež je kriv za ogromno nesreč, ki pa bi jih večino lahko preprečili. Vedeti moramo, da se avtomobil v deževnem vremenu obnaša popolnoma drugače kot v lepem vremenu in tudi cestišče je v dežju drugačno, čemur predvsem neizkušeni vozniki, niso kos.

STRAN 1 OD 1

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...