|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Za spočetje je pomembna zdrava sperma in na to lahko vpliva tudi spodnje perilo, ki ga uporablja moški. Zakaj tesno moško spodnje ni primerno, ko načrtujemo otroka in kateri dejavniki še zmanjšujejo kakovost semenčic, si preberite v nadaljevanju.

MALE RAZVADE

Sevanje mobilnih telefonov in wifija je škodljivo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.10.2023
image

Ste kdaj razmišljali, kakšen je vpliv sevanja mobilnih telefonov na otroške možgane? Pa bi morali, saj je obstajajo številni znanstveni dokazi, da je sevanje priljubljenih tehnoloških naprav izjemno škodljivo za otroke, tudi tiste v trebuščkih.

image

Na spletni strani Logout.si, kjer lahko najdete številne koristne informacije o varni uporabi sodobne tehnologije, smo preverili starostna priporočila za uporabo mobilnega telefona za otroke do 11. leta starosti.

ZDRAVA NOSEČNOST

Je wi-fi sevanje nosečnicam nevarno?

Avtor: Helena Mlakar | 10.5.2019
image

Z vsakim napredkom tehnologije se pojavijo tudi raziskave o tem, ali novost lahko na kakšen način vpliva na zdravje. Nova študija je razkrila ali je wi-fi sevanje nosečnicam nevarno.

KAJ STORIM KO ...

Z otrokom sklenita pogodbo glede mobilnika

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2018
image

Preverite odlično idejo, kako poskrbeti, da otrok na mobilnem telefonu ne bo preživel preveč časa!

MALE RAZVADE

Je sevanje mobilnega telefona otrokom škodljivo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.11.2015
image

O sevanju mobilnih telefonov so si mnenja znanstvenikov še vedno precej nasprotujoča, načeloma pa naj sevanje ne bi bilo tako močno, da bi škodilo ljudem – odraslim. Kaj pa otrokom?

image

Ali je sevanje ultrazvoka za nosečnico in plod nevarno? Ali je nosečnica v domačem okolju lahko preveč izpostavljena elektromagnetnem sevanju? Preberite si odgovore.

image

Najboljša zaščita pred škodljivimi vplivi sonca je zadrževanje v senci, še posebej to velja za naše najmlajše. Da bi otroci kljub temu lahko uživali v poletnih radostih in ne po več ur zdolgočaseno ždeli v senci, so izumili posebna UV oblačila.

EKO RAZGLEDNICE

Varčne sijalke in sevanje

Avtor: www.ivz.si | 24.6.2010
image

Podelitev nagrad najboljšim raziskovalcem na temo ELEKTROMAGNETNA SEVANJA V MOJEM OKOLJU

STRAN 1 OD 1

7 neobičajnih metod za hitrejšo zanositev
Sta preverila, ali je vajina postelja postavljena na energetsko "dobrem" prostoru? In, ali sta ob padajoči luni že vrg...
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...