|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VZGOJA IN RAZVOJ

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.12.2023
image

V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bolezen odvisnosti lahko pusti resne posledice na vseh področjih življenja obolelega.

image

Raziskave kažejo, da narašča število tistih, ki pridejo v stik s spletno pornografijo že pred enajstim letom, pri tem pa je lahko stik naključen med brskanjem po spletu ali pa namenski, ko najstniki namenoma iščejo te vsebine.

PROSTI ČAS

Otroci so dobili čisto svoj in varen spletni kotiček

Avtor: Atlantic Droga Kolinska | 4.11.2021
image

Otroci si zaslužijo najboljše, pa naj bo to med malico, učenjem ali brskanjem po spletu. Še posebej težko pa jim je to zagotoviti med slednjim.

AKTUALNO

Dan varne rabe interneta

Avtor: bolha.com | 9.2.2021
image

Ob mednarodnem dnevu varne rabe interneta, je največji spletni oglasnik bolha.com pripravil priporočila, kako se izogniti spletnim prevaram.

UČENJE IN IGRA

Brezplačne spletne vsebine za otroke

Avtor: Helena Primic | 17.3.2020
image

Založbi Mladinska knjiga in Rokus Klett sta odprli dostop do vseh interaktivnih gradiv, otroci si bodo lahko brezplačno ogledali najuspešnejše lutkovne predstave LGL in virtualno vstopili v številne svetovne muzeje ...

BLOGERJI

BLOG: Moderne babice se znamo tudi odklopiti

Avtor: Moderna babi | 30.1.2020
image

Tudi moderne babice lahko vnukom ponudimo točno takšno "razvajanje" kot ga od nas pričakuje - pogovor o šoli in sošolcih, najboljšo juho na svetu, skupno peko piškotov in delo na vrtu. Vse to, česar mu moderna tehnologija ne more dati.

image

Šolarji morajo predelati ogromne količine snovi in lahko se zgodi, da jim kakšna snov ali del snovi zagode. To po navadi vodi v obremenjenost vseh družinskih članov, lahko tudi v slab učni uspeh. Pa ni treba, da je tako!

ZDRAVA NOSEČNOST

Je wi-fi sevanje nosečnicam nevarno?

Avtor: Helena Mlakar | 10.5.2019
image

Z vsakim napredkom tehnologije se pojavijo tudi raziskave o tem, ali novost lahko na kakšen način vpliva na zdravje. Nova študija je razkrila ali je wi-fi sevanje nosečnicam nevarno.

KAJ STORIM KO ...

Z otrokom sklenita pogodbo glede mobilnika

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.10.2018
image

Preverite odlično idejo, kako poskrbeti, da otrok na mobilnem telefonu ne bo preživel preveč časa!

image

Starši večinoma ne poznamo niti vseh družbenih omrežij, sporočilnih aplikacij in video platform, kaj šele, da bi vedeli, kaj je to spletni grooming, ki je ena od oblik e-zlorabe. Smo res dovolj informirani, da znamo zaščititi svoje otroke?

STRAN 1 OD 2

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...