|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Otroci so dobili čisto svoj in popolnoma varen spletni kotiček

Atlantic Droga Kolinska, 4.11.2021
Otroci si zaslužijo najboljše, pa naj bo to med malico, učenjem ali brskanjem po spletu. Še posebej težko pa jim je to zagotoviti med slednjim.

image
/11


Na spletu lahko najdemo nešteto vsebin, namenjenim otrokom, ampak njihova vloga je pogosto zgolj, da jih zamotijo. Zato so pri Argeti, ki za podznamko Argeta Junior pripravlja vsem poznane otroške namaze, razvili posebno spletno platformo Junior Dogodivščine, s katero se otroci na zabaven način marsikaj naučijo in je namenjena tako otrokom kot njihovim staršem. 

 

Popolnoma brezskrben, varen, zabaven in poučen spletni kotiček razvit posebej za otroke. Spletna platforma ponuja številne igre, izzive, naloge in spletne knjige, ki so razvite s strokovnjaki z različnih področij in ustvarjene za otroke v različnih starostnih obdobjih. Da gre za kakovostne in primerne vsebine, so potrdili tudi priznani razvojni psihologi, ki so sodelovali pri njihovem nastajanju.

 

Vsebinski sklopi so razdeljeni na tri dele; knjižnico, igralnico in raziskovalnico. V knjižnici so otrokom na voljo kakovostne in poučne spletne pravljice z račkom Juniorjem v glavni vlogi. Igralnica ponuja vrsto iger, ki otroke učijo prepoznavanja oblik, krepijo spomin, učijo pravilnega ločevanja odpadkov itd. Raziskovalnica pa zagotavlja številne izzive, ki pomagajo tako pri treningu otrokovih možgančkov kot telesa.

 

Spletna platforma je vsem otrokom (in staršem) na voljo popolnoma brezplačno. Registracija na platformi sicer ni obvezna, a staršem omogoča, da ustvarijo otrokov profil in spremljajo njegov napredek.

 

argeta junior

 

Zgodbe priznanih in večkrat nagrajenih otroških avtorjev

Pri Argeti se zavedajo pomena branja, predvsem pa negovanja otroške domišljije. Zato knjižnica na spletni platformi ponuja veliko zanimivega branja. Spletne knjige so pomagali napisati priznani in večkrat nagrajeni domači in tuji avtorji, med katerimi so tudi Boštjan Gorenc – Pižama, Sanja Pilić s Hrvaške, Dejan Aleksić iz Srbije ter Jagoda Iličić iz Bosne in Hercegovine.

 

Otroci lahko vsako knjigo preberejo ali poslušajo sami ali skupaj s starši. Še več, vsaka knjiga vključuje tudi različne interaktivne naloge, ki otroka še bolj vpletejo v samo zgodbo in mu pomagajo, da jo aktivno doživi oziroma postane del nje.

 

anrgeta junior

 

Pripravljeno posebej za otroke

Argetini razvojni tehnologi so izdelkom iz linije Argeta Junior izboljšali in posodobili recepturo. Med njimi tudi najbolj priljubljenega okusa Argeta Junior Original, ki sedaj vsebuje manj maščob in soli ter je bogat z beljakovinami. Prav vsak namaz v svoji recepturi še vedno upošteva t. i. formulo »Brez«, ki zagotavlja, da izdelek ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil, umetnih ojačevalcev okusa in glutena.

 

A to ni vse, kar je novega in izboljšanega. Pri Argeti vse otroške namaze Junior sedaj ponudijo v prenovljeni in še bolj igrivi embalaži.

 

junior

 

Poiščite otroške namaze Argeta Junior v svoji najbližji trgovini in z njimi razveselite tudi najzahtevnejše sladokusce, tako velike kot male.

 

* Raziskavo o uporabi spleta med otroki so izvedli pri blagovni znamki Argeta med 27. 10 in 2. 11. 2020. V raziskavi je sodelovalo 308 staršev, starih med 18 in 54 let, ki imajo otroke stare do 15 let.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5
Dan šole
OŠ Savsko naselje, 3. a PB, Blanka Peršin
5
Vse vsebine za starše otrok z ADHD na enem...
Mame otrok z ADHD se dnevno spopadamo z izzivi vzgoje otroka z ADHD, ki so včasih izredno izčrpajoči. Preverite, kako la...
4
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
4



10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?