|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KUHARAJAMO

3 neobičajne pustne dobrote: recepti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2024
image

Pust je pač sladkih ust in ob tem sladkanju zagotovo najbolj uživajo otroci, pa tudi odrasli ne zaostajamo. Preverite tri recepte za pusta, s katerimi boste presenetili.

GOSPODINJSKI NASVET

Bio praznična peciva

Avtor: Petra Logar | 19.12.2023
image

V teh prazničnih dneh za dobrote ne sme biti prikrajšan nihče. Obiskali smo slaščičarko Tatjano Hribar in zbrali nekaj receptov za bio peciva, ki so primerna tudi za alergike.

KUHARAJAMO

Božične dobrote

Avtor: Helena Mlakar | 18.12.2023
image

Spet je prišel čas, da z otroki začnete s peko piškotov, sadnega kruha in ostalih dobrot ter pričarate tudi v vašem toplem domu praznično vzdušje. Pripravili smo vam nekaj receptov.

DOJENJE IN PREHRANA

Domača instant kašica Piškotko

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.4.2022
image

Tale instant kašica Piškotko je super hitra rešitev tako za dojenčke kot malo večje otroke, ki se še radi zdravo posladkajo s kašico. Včasih pride prav tudi staršem ;).

MALE RAZVADE

Praznična peka z otroci

Avtor: Petra Počkaj Rosa, univ. dipl. biologinja | 28.11.2021
image

Super recepti za piškote - tiste, ki so primerni tudi za najmlajše in tiste, ki jih lahko ustvarjate in pečete skupaj z njimi.

MALE RAZVADE

Kremasta čokoladna torta brez peke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2021
image

Gostje vam ne bodo verjeli, da ste to slastno, kremasto čokoladno torto pripravili prek pečice. Vsekakor torta, ki bo zmanjkala v trenutku!

image

HOFERjev dobrodelni projekt Nasmeškotek je ob zaključku leta 2019 podrl lastni rekord. S pomočjo prazničnih piškotkov Nasmeškotkov jim je v dobrem mesecu uspelo zbrati kar 19.617 evrov. Donacija gre tudi letos za program Botrstvo v Sloveniji.

MALE RAZVADE

Piškoti za dojenčke: Jih res potrebujejo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 8.10.2019
image

V trgovinah so ti piškoti na policah z otroško hrano in so glede na navedbe na embalaži v večini primerni že za dojenčke pred prvim letom starosti. Čeprav so praktični za uporabo, pa niso zdrava izbira za najmlajše, pravijo na ZPS.

AKTUALNO

POZOR: Zdravju škodljivi otroški piškoti!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.6.2018
image

Iz Uprave RS za varno hrano so sporočili, da so priljubljeni otroški piškoti znamke Plazma neustrezni za uživanje zaradi visoke vsebnosti zdravju škodljivega akrilamida.

KUHARAJAMO

Omamni cimetovi piškoti

Avtor: Sidera.si | 10.1.2017
image

Zima diši po … cimetu. Da bi imel vaš dom prijeten zimski vonj, ne potrebujete raznih dišav, pač pa se lahko lotite peke okusnih piškotov. Prerpost recept najdete v nadaljevanju.

STRAN 1 OD 2

Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...