|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kremasta čokoladna torta brez peke!

Uredništvo Ringaraja.net, 22.5.2021
Gostje vam ne bodo verjeli, da ste to slastno, kremasto čokoladno torto pripravili prek pečice. Vsekakor torta, ki bo zmanjkala v trenutku!

image
Maslene piškote lahko zamenjate tudi s katerimi drugimi.
/11


Če tudi vaš otrok obožuje čokolado in je vsaj eden od odraslih čokoladoholik, morate obvezno "speči" to kremasto čokoladno torto!

Kdo pa pravi, da se lahko sladkamo samo ob praznikih?!

 

RECEPT: Kremasta čokoladna torta brez pečenja

 

Čokolada JE zdrava!

Če izbirate ekološko in temno čokolado ter z njo ne pretiravate, tudi znanstveniki potrjujejo, da koristite svojemu zdravju.

Kakavov prah in temna čokolada namreč lahko izboljšata krvni obtok. Kakavovi flavanoli, če jih uživamo dnevno, odpravljajo ali vsaj blažijo upadanje kognitivnih sposobnosti in celo izboljšujejo spomin. V neki raziskavi so celo potrdili, da dnevno uživanje ene tablice temne čokolade zmanjšuje tveganje za razvoj demence. Čokolada pa naj bi prav tako za tretjino zmanjšala tveganje za nastanek bolezni srca. Da tega, da ekološki kakav vsebuje ogromno železa, niti ne omenjamo.

Seveda pa je nujno potrebno, da gre za temno čokolado in da jo uživamo v zdravih količinah - da je torej čokolada na jedilniku uravnotežene prehrane.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
4
Mavrica na vašem krožniku
Naravne barve sadja in zelenjave ne predstavljajo samo pašo za naše oči, temveč tudi blagodejno delujejo na naš organize...
3
Zgodba: Mamica vegetarijanka
Mamica treh otrok Martina Judež je že skoraj dvajset let vegetarijanka. Zaupala nam je svojo zgodbo in pogled do vegetar...
3
Kuharska družina decembra je ...
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino decembra 2012 so znani! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in/ali e...
3



Bananina krema - okusno zdravilo proti kašlju
Banana je odličen vir energije, le malokdo pa ve, da je lahko tudi izjemno učinkovito sredstvo proti nadležnemu kašlju. ...
Odličen recept za vaflje
Vaflji, ki jih bodo otroci oboževali.