|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KUHARAJAMO

Krofi na hitro s čokoladnim moussom

Avtor: Slonček Fala | 6.2.2024
image

Se že pripravljate na pust? Za vas smo poiskali super, malo drugačen recept za odlične krofe s čokoladnim moussom.

KUHARAJAMO

3 neobičajne pustne dobrote: recepti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2024
image

Pust je pač sladkih ust in ob tem sladkanju zagotovo najbolj uživajo otroci, pa tudi odrasli ne zaostajamo. Preverite tri recepte za pusta, s katerimi boste presenetili.

GOSPODINJSKI NASVET

Čokoladni mafini z malce drugačno dekoracijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.12.2023
image

Bi radi letos popestrili praznično mizo in ustvarili malce drugačne sladičke za svoje najdražje. Ponujamo vam nekaj idej, kako lahko okrasite čokoladne mafine.

ALTERNATIVNA PREHRANA

RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.12.2023
image

Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinacija!

MALE RAZVADE

Recept: Strašna pajkova mreža za pojest

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.10.2023
image

Tole slastno pajkovo mrežo iz črne in bele čokolade bodo otroci z veseljem zmazali ne le na noč čarovnic, temveč tudi kar tako.

image

Številni strokovnjaki opozarjajo, da je čokolada najslabše, kar lahko ponudite svojemu otroku. Zakaj takšno negativno mnenje o čokoladi v otrokovi prehrani? Je res potrebno biti tako strog, ko gre za ponujanje čokolade otroku?

MALE RAZVADE

Recept: Domača čokolada za vse sladkosnede

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.5.2023
image

Če bi si radi privoščili bolj zdravo različico čokolade, vam je ni treba iskati v trgovini. Lahko si jo pripravite kar doma - recept je zelo enostaven.

AKTUALNO

Pozor: Salmonela v čokoladnih jajčkih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.4.2022
image

Na Zvezi potrošnikov Slovenije opozarjajo, da se v določeni seriji čokoladnih jajc in drugih izdelkov Kinder zaznali prisotnost bakterije salmonela, zato so bili izdelki umaknjeni iz polic. Preverite, da jih nimate slučajno doma!

AKTUALNO

Bučni venec s čokolado in lešniki

Avtor: Fala slonček | 20.12.2021
image

V tokratnem receptu odlični bučni venec s čokolado in lešniki.

MALE RAZVADE

Kremasta čokoladna torta brez peke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2021
image

Gostje vam ne bodo verjeli, da ste to slastno, kremasto čokoladno torto pripravili prek pečice. Vsekakor torta, ki bo zmanjkala v trenutku!

STRAN 1 OD 2

Kvas, soda ali vinski kamen?
Veliko je slišati, da je kvas v pekovski izdelkih slabši z vidika zdrave prehrane kot ostala sredstva za vzhajanje. Pa j...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...