|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Pri nas je veliko število otrok, ki zaužijejo čistilo. Zastrašujoče je dejstvo, da toksikološka dežurna služba prejme vsak dan več klicev zdravnikov ali staršev zaradi zaužitja čistil pri otroku.

image

Svojega otroka lahko zaščitite, če poznate in razumete nevarnosti, katerim se lahko izognete.

EKO ČISTILA IN KOZMETIKA

Sindrom bolnega stanovanja

Avtor: Anton Komat | 8.10.2010
image

V naših stanovanjih so strupene snovi, ki jih ne vohamo in ne čutimo z drugimi čutili. Zastrupljanje deluje počasi in zanesljivo, simptomi pa so neizraziti, dokler ni prepozno.

EKO VIDEO VSEBINE

Na kratko o čistoči

Avtor: Youtube | 2.10.2010
image

Poskrbimo, da v našem domu ne bodo prisotni antibakterijski čistilci, osvežilci zraka, detergenti za čiščenje posode v pomivalnem stroju, čistila za pečice, šamponi za preproge ter tapete, čistila za stranišče, kopalne kadi ter ploščice.

EKO ČISTILA IN KOZMETIKA

EKO nasveti za vsak dom

Avtor: Ulrike Ostrop | 14.9.2010
image

Nasveti v tej knjigi vam bodo pri tem EKO podvigu v veliko pomoč.

image

Tale recept je za tiste, ki vam posoda iz pomivalnega stroja smrdi po kemikalijah in jo morate pred uporabo še enkrat sprati z vodo. Čudežna tabletka za pomivalni stroj je zelo koncentrirana, kar lahko poizkusite tako, da daste prste v vodo med pralnim ciklom.

STRAN 1 OD 1

POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehladna obolenja, poleg teg...