|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA

Napitki, ki pomagajo topiti maščobe

Avtor: Helena Mlakar | 19.3.2014
image

V prispevku boste našli napitke, ki pripomorejo k hitrejši izgubi odvečnih kilogramov. Preizkusite jih in se prepričajte sami!

KUHARAJAMO

Okusni napitki za vroče dni

Avtor: Helena Mlakar | 18.7.2012
image

V vročih dneh otroci potrebujejo veliko tekočine. Za malico jim lahko pripravite tudi slastne napitke. Morda pa vam ideje pridejo prav tudi za družinski piknik.

VI SPRAŠUJETE

Živa voda, eliksir življenja

Avtor: Anton Komat | 14.3.2011
image

Voda je čudežna snov življenja in naš najdragocenejši naravni vir! Več kot vemo o njej, bolj nas prevzema čudenje nad prav neverjetnimi lastnostmi, združenimi v snovi, ki smo jo poimenovali voda.

STRAN 1 OD 1

Brez truda do lepe postave
Poletje se neusmiljeno približuje, marsikdo od nas se vse bolj nesrečno pogleduje v ogledalo in se sprašuje kam je zbeža...
Kaj res vpliva na hujšanje
Soseda vas svari pred tem, da bi jedli po osmi uri zvečer, znanka s tečaja joge prisega na hujšanje z grenivko, najboljš...